Η νέα BMW M2 CS είναι για...λίγους- Πόσο κοστίζει

Με απόδοση 450 άλογα βάζει "φωτιά" στην άσφαλτο

BMW M2 CS

Η BMW M GmbH λανσάρει μία αποκλειστική, ειδική έκδοση περιορισμένης παραγωγής – με εντυπωσιακή σπορ εμφάνιση – στην πολυτελή compact κατηγορία για πρώτη. Αποτελεί μία ισχυρή βάση για την αγωνιστική BMW M2 CS Racing - το πιο μικρό μοντέλο της BMW M Motorsport για συμμετοχή σε ερασιτεχνικούς αγώνες - και τη νέα κατηγορία Clubsport (διαθέσιμη από το 2020).


Ο εξακύλινδρος εν σειρά κινητήρας twin-turbo αποδίδει 450 hp, +40 hp παραπάνω από την BMW M2 Competition. Η κινητήρια ισχύς μεταφέρεται στο δρόμο ή στην αγωνιστική πίστα με την ανάρτηση Adaptive M – μέχρι πρότινος αποκλειστικότητα των μοντέλων M4 – και με ελαστικά Cup. Η ανάρτηση Adaptive M επιτρέπει στον οδηγό να μεταβάλλει τις ρυθμίσεις των αποσβεστήρων μέσω των Comfort, Sport and Sport+ modes.

Ενώ το Comfort mode βελτιστοποιεί την οδηγική άνεση σε καθημερινή χρήση στην πόλη, το Sport διασφαλίζει τη δυναμική συμπεριφορά στους επαρχιακούς δρόμους, για παράδειγμα. Το Sport+ (το πιο σκληρό setting) ελαχιστοποιεί τις κλίσεις του αμαξώματος και μεγιστοποιεί τις επιδόσεις στην πίσταΗ εμπειρία της BMW M GmbH από το μηχανοκίνητο αθλητισμό φαίνεται καθαρά  στα φρένα M Sport (στάνταρ εξοπλισμό) με δαγκάνες βαμμένες σε κόκκινο χρώμα. Αυτά χρησιμοποιούν μεγαλύτερους δίσκους από αυτούς των συνθετικών φρένων M της BMW M2 Competition .Οι τιμές για την BMW M2 CS ξεκινούν από 95.000 € στη Γερμανία.

Βαγγέλης Γκούμας

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top