Γιατί επιλέγουν το Opel Corsa ως εταιρικό αυτοκίνητο

Η έκτη γενιά διατίθεται και σε ηλεκτρική έκδοση

Opel Corsa Company Car Of The Year

Τεχνίτες, ταχυμεταφορείς, διευθύνοντες σύμβουλοι – όλοι, επαγγελματίες από διαφορετικούς χώρους που οδηγούν εταιρικά αυτοκίνητα. Αλλά ποιο από όλα είναι το καλύτερο; Το Auto Bild έθεσε το ερώτημα και οι αναγνώστες του περιοδικού απάντησαν: το νέο Opel Corsa. Το «μικρό» Γερμανικό μοντέλο ψηφίστηκε «Company Car Of The Year» στην κατηγορία μεγέθους του. Είναι το πρώτο βραβείο τύπου που κερδίζει η έκτη γενιά Corsa, η οποία παρουσιάστηκε στο Διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης ) τον περασμένο Σεπτέμβριο.

Ανάλογα με την έκδοση, το Opel Corsa (που συγκέντρωσε το 22% των ψήφων στην κατηγορία «Company Car Of The Year») είναι ιδανικό για εργένηδες και ζευγάρια, καθώς και για οδηγούς εταιρικών αυτοκινήτων και οικογένειες. Τα 14 εκατομμύρια αυτοκίνητα που έχουν κατασκευαστεί μέσα σε 37 χρόνια το αποδεικνύουν περίτρανα. Το Corsa προστέθηκε στη γκάμα μοντέλων μία θέση κάτω από το Kadett, το 1982. Το Corsa A, το οποίο αρχικά απευθυνόταν σε όσους αγόραζαν αυτοκίνητο για πρώτη φορά και όσους επιθυμούσαν κάτι οικονομικό, έγινε bestseller, σημειώνοντας πωλήσεις 3,1 εκατομμυρίων μέχρι το 1993.

Η έκτη γενιά του πρακτικού, κομψού και δυναμικού Corsa γιόρτασε την πρεμιέρα της τον περασμένο μήνα στο φετινό Σαλόνι Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης (ΙΑΑ). Επίσης, για πρώτη φορά διατίθεται και σε αμιγώς ηλεκτρική έκδοση άριστα εξοπλισμένΗ για το μέλλον και για καθημερινή οδήγηση.Οι αναγνώστες του Auto Bild επέλεξαν το εταιρικό αυτοκίνητο της χρονιάς για δεύτερη φορά. Η επιλογή έγινε σε επτά κατηγορίες, από μικρά και συμπαγή μέχρι πολυτελή και plug-in υβριδικά.

Βαγγέλης Γκούμας
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top