Σε ποια σημεία αναβάθμισαν το Nissan ΝAVARA - Τιμή

 Ανανέωση με ουσία 

Nissan ΝAVARA Αναβάθμιση Τιμή

Οι επαγγελματίες θα απολαύσουν τη βελτιωμένη απόδοση του NAVARA, τόσο στη δουλειά, όσο και στην αναψυχή τους, χάρη στο ολοκαίνουργιο εξατάχυτο μηχανικό κιβώτιο του κορυφαίου pick-up. Ο αποδοτικότερος κινητήρας έχει οικονομία καυσίμου έως 6,9 λίτρα ανά 100 χιλιόμετρα (συνδυασμένος κύκλος NEDC) και οι εκπομπές ξεκινούν από 182 γραμμάρια CO2 ανά χιλιόμετρο.

Οδηγούμε το νέο Nissan Micra 10 IG-T 100 PS

Ο κινητήρας twin-turbo του NAVARA διατίθεται με δύο επιλογές ισχύος, που προσφέρουν 163PS και 190PS αντίστοιχα. Μάλιστα στην πρώτη επιλογή, ο κινητήρας διαθέτει επιπλέον 22Nm ροπής, φτάνοντας  στα 425Nm, χάρη στην αλλαγή από μονό σε διπλό turbo. 

Το νέο 6-τάχυτο μηχανικό κιβώτιο του NAVARA κατασκευάζεται στην Ευρώπη, αποτελώντας την παγκοσμίως πρώτη εφαρμογή του. Η νέα μετάδοση προσφέρει σημαντική βελτίωση στην ευκολία αλλαγών, χάρη στην καλωδιακή λειτουργία, την υιοθέτηση κοντύτερου επιλογέα ταχυτήτων, στον ενισχυμένο συγχρονισμό και στη μείωση των κραδασμών. Παράλληλα, έχει  γίνει  περαιτέρω ρύθμιση του αυτόματου κιβωτίου 7 ταχυτήτων, με βελτιώσεις στην άνεση, την αίσθηση και την απόκριση. 


Στο εσωτερικό, η σχέση μεταξύ του οχήματος και του οδηγού επαναπροσδιορίζεται, χάρη στο νέο NissanConnect με το Alliance In-Vehicle Connectivity (A-IVC). Το σύστημα ψυχαγωγίας NissanConnect  έχει υποστεί μια ολική επανεγκατάσταση υλικού και λογισμικού .Το NAVARA χαρακτηρίζει και η  προσθήκη της εφαρμογής NissanConnect Services, η οποία διαθέτει μονάδα ελέγχου τηλεματικής και ενσωματωμένη συσκευή 4G που επιτρέπει την κοινή χρήση δεδομένων, χωρίς ξεχωριστή τηλεφωνική σύνδεση.

Στις πλουσιότερες εκδόσεις, από πλευράς εξοπλισμού, το NAVARA διαθέτει αναβαθμισμένους προβολείς LED,  με εσωτερικό σκούρο γυαλιστερό χρώμα. Το Navara διαθέτει τη δεύτερη γενιά, τύπου SUV,  οπίσθιας ανάρτησης  πέντε συνδέσμων, αποτελώντας μια ριζοσπαστική  “απομάκρυνση” από τα φύλλα σούστας που χρησιμοποιούνται στα περισσότερα pick-ups του ανταγωνισμού, Οι τροποποιήσεις της μπροστινής ανάρτησης  προσφέρουν περισσότερη ευκολία  στον χειρισμό του τιμονιού,  με ελαφρύτερο και πιο άνετο χειρισμό σε ελιγμούς χαμηλής ταχύτητας. Η ανύψωση κατά 25 mm στην πίσω ανάρτηση και η σπείρα ελατηρίου δύο βαθμίδων,  ενισχύουν τη στάση του οχήματος,  προσδίδοντας ακόμα πιο επιβλητική εμφάνιση.  


Τα εμπρός δισκόφρενα έχουν αυξηθεί σε μέγεθος από 296mm σε 320mm, ενώ τα πίσω φρένα διαθέτουν δίσκους 308mm αντί  για ταμπούρα. Στα επιπλέον αξιοσημείωτα νέα χαρακτηριστικά του ανανεωμένου μοντέλου περιλαμβάνεται και το Intelligent Trailer Sway Assist το οποίο ανιχνεύει την κλίση του ρυμουλκούμενου και πραγματοποιεί ανεπαίσθητες διορθώσεις με μεμονωμένη πέδηση σε κάθε τροχό  και μείωση της ροπής του, διατηρώντας υπό έλεγχο τόσο το όχημα, όσο και το ρυμουλκούμενο. Τα Intelligent Emergency Braking, Hill Start Assist,  Hill Descent Control και Intelligent Around View Monitor συμπεριλαμβάνονται στον εξοπλισμό, θεμελιώνοντας  το κύρος του NAVARA  ως  ενός πολύ-χρηστικού pick-up, που ενσωματώνει  την τελευταία λέξη της τεχνολογίας. Φυσικά, το Navara εξακολουθεί να συνοδεύει η πανευρωπαϊκή εγγύηση 5 ετών / 160.000 χλμ ως στάνταρ.  Οι τιμές για το Nissan NAVARA, ξεκινούν από τις 26.140€ για την έκδοση King Cab και από τις 26.840€ για την έκδοση Double Cab.

Βαγγέλης Γκούμας

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top