Δείτε το πρώτο ηλεκτρικό CUPRA Tavascan Concept στη Φρανκφούρτη

Η SEAT "βάζει στην πρίζα"  τα μοντέλα της

CUPRA Tavascan Concept  Φρανκφούρτη

Η SEAT πήγε στο Διεθνές Σαλόνι  Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης με την ηλεκτρική της «επίθεση» σε πλήρη εξέλιξη.

Δείτε πόσα αυτοκίνητα πούλησε η Seat τον Αύγουστο

Μετά την ανακοίνωση του SEAT Mii electric και του el-Born, των δύο πρώτων πλήρως ηλεκτρικών μοντέλων της μάρκας, η CUPRA παρουσιάζει στην φετινή έκθεση το νέο της concept car Tavascan.

Παρόν επίσης είναι το νέο SEAT Tarraco FR PHEV, το πρώτο υβριδικό plug-in ηλεκτρικό SUV της μάρκας και το τέταρτο ηλεκτρικό μοντέλο των έξι που ανακοίνωσε  ότι θα λανσάρει μέχρι το 2021.

Μετά το CUPRA Formentor, το πρώτο μοντέλο που αναπτύχθηκε ειδικά για τη μάρκα, εξοπλισμένο με υβριδικό κινητήρα και προγραμματισμένο για κυκλοφορία στην αγορά το προσεχές έτος, το Tavascan concept car είναι το πρώτο πλήρως ηλεκτρικό όχημα της μάρκας CUPRA το οποίο αναπτύχθηκε στην νέα πλατφόρμα MEB. 

Το  νέο SEAT Tarraco θα είναι πλέον διαθέσιμο σε έκδοση με υβριδικό κινητήρα και εξοπλισμό FR, με αυτονομία σε ηλεκτρική λειτουργία για πάνω από 50 χιλιόμετρα και εκπομπές κάτω των 50g / km. Παρέχοντας 245 ίππους χάρη στον βενζινοκινητήρα 110 kW / 150 hp και τον ηλεκτροκινητήρα 85 kW / 116 hp, το  PHEV είναι το πιο ισχυρό μοντέλο στην γκάμα Tarraco. 

Βαγγέλης Γκούμας

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top