Στο Moto Guzzi Open House θα τεστάρετε τις αγαπημένες σας μοτοσυκλέτες 

Ποιο μοντέλο πρωταγωνιστεί 

Moto Guzzi Open House

Το πρώτο Σαββατοκύριακο του Σεπτεμβρίου, επιστρέφει η εκδήλωση Moto Guzzi Open House. Από την Παρασκευή 6 έως την Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου, το εργοστάσιο στο Mandelo del Lario ανοίγει τις πόρτες του για το κοινό, έτοιμο να υποδεχτεί χιλιάδες επισκέπτες από όλο τον κόσμο. Το εργοστάσιο είναι η «φωλιά του αετού», η γενέτειρα όλων των μοτοσυκλετών Moto Guzzi που έχουν κυκλοφορήσει στους δρόμους σε όλο τον κόσμο από το 1921.

Οι συμμετέχοντες θα μπορούν να εγγραφούν στα test-ride, για να δοκιμάσουν στους δρόμους που περιβάλλουν το Mandello όχι μόνο τη V85 TT αλλά όλα τα μοντέλα της γκάμας Moto Guzzi: από τις διαφορετικές εκδόσεις της V7 III, τις V9 Bobber και Roamer μέχρι τα επιβλητικά 1400άρια της οικογένειας California-Eldorado, συμπεριλαμβανομένης της ισχυρής MGX-21.Βασίλισσα της εκδήλωσης για το 2019 θα είναι η νέα Moto Guzzi V85 TT, η μοτοσυκλέτα παντός εδάφους που αποτέλεσε τη μεγάλη εμπορική επιτυχία της χρονιάς, δημιουργώντας νέους Guzzisti σε όλο τον κόσμο, η οποία αναμένεται να είναι το πιο περιζήτητο μοντέλο για test-ride.


Η εκδήλωση του 2018 άφησε μία ανεξίτηλη ανάμνηση, συντρίβοντας κάθε ρεκόρ με 30 χιλιάδες επισκέπτες. Ωστόσο, ακόμη μεγαλύτερη απόδειξη της αγάπης που συνδέει τους Guzzisti με τη μητρική εταιρεία αποτέλεσαν οι 15 χιλιάδες κόσμου που συμμετείχαν στην εκδήλωση το 2017, η οποία πραγματοποιήθηκε σε άσχημες καιρικές συνθήκες, μέσα σε έναν πραγματικό τυφώνα. Αυτές είναι ειλικρινείς μαρτυρίες μιας εξαιρετικής σχέσης που ενώνει τους γνήσιους μοτοσυκλετιστές με τη μάρκα και συνδέει άρρηκτα τη Moto Guzzi με τον τόπο της.

Βαγγέλης Γκούμας
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top