Η Volkswagen παίζει… Beach Volley

Ένας στόλος από μοντέλα  για τις ανάγκες διοργάνωσης

Kosmocar-Volkswagen Χορηγός Beach Volley

H Kosmocar-Volkswagen είναι περήφανη για τη μακροβιότερη χορηγία στην Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης, για το - άκρως καλοκαιρινό - άθλημα του beach volley. Πρόκειται για μία χορηγία που συνεχίζεται ανελλιπώς για περισσότερα από δέκα χρόνια. Και φέτος, η Kosmocar-Volkswagen είναι χορηγός του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Beach Volley Masters & Juniors 2019, Ανδρών-Γυναικών, που διοργανώνει η Ε.Ο.ΠΕ.. Πρόκειται για τη σημαντικότερη διοργάνωση beach volley στην Ελλάδα, μέσα από την οποία θα αναδειχθούν σημαντικά ταλέντα του αύριο και οι αθλητές και αθλήτριες που θα εκπροσωπήσουν τη χώρα μας σε Παγκόσμια Πρωταθλήματα και Ολυμπιακούς Αγώνες. 


Το πρωτάθλημα Masters Ανδρών-Γυναικών ξεκίνησε στις 14 Ιουνίου στην Ίο και αφού πέρασε από το Σχινιά στο Μαραθώνα, την Πλατεία Αριστοτέλους στη Θεσσαλονίκη, την Αρχαία Ολυμπία και το Αντίρριο στη Ναυπακτία, ολοκληρώνεται αυτό το Σαββατοκύριακο στον Άγιο Νικόλαο στην Κρήτη, με το μεγάλο τελικό. Το αντίστοιχο των Juniors, που ξεκίνησε στην Αττική στα τέλη Ιουνίου, ολοκληρώνεται σε περίπου ένα μήνα, στις Ράχες Φθιώτιδας. 


Για τις ανάγκες της διοργάνωσης, η Kosmocar-Volkswagen έχει διαθέσει στην Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης ένα στόλο μοντέλων της αποτελούμενο από Polo, Golf, Touran και Tiguan, ώστε να μετακινούνται τα στελέχη της στους τόπους διεξαγωγής των τουρνουά με άνεση και ασφάλεια. 

Βαγγέλης Γκούμας

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top