Γιατί είναι πιο εύκολο να αποκτήσετε τώρα το Fiat 500X

Ποια είναι η τιμή της βασικής έκδοσης 

Fiat 500X τιμή άτοκο χρηματοδοτικό πρόγραμμα

Διατηρώντας το μοναδικό στιλ της οικογένειας "Fiat 500", το 500Χ ξεχωρίζει τόσο για το σχεδιασμό του, όσο και τις προηγμένες τεχνολογικές λύσεις που χρησιμοποιεί στα μηχανικά μέρη, τα συστήματα υποβοήθησης οδήγησης και τις λύσεις συνδεσιμότητας, όπως: είναι οι νέοι κινητήρες βενζίνης Turbo FireFly με απόδοση 120 (1.0 λίτρα) και 150 ίππους (1.3 λίτρα) και το  σύστημα πίσω ανάρτησης πολλαπλών συνδέσμων και αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη.

Προηγμένα συστήματα υποβοήθησης οδήγησης (ADAS), όπως: σύστημα διατήρησης πορείας στη λωρίδα κυκλοφορίας, αναγνώριση σημάτων κυκλοφορίας, ενεργό σύστημα cruise control, αυτόματο φρενάρισμα, κ.α.Σύστημα πολυμέσων Uconnect με οθόνη αφής HD 7'' και συμβατότητα με τις εφαρμογές Apple Car Play και Android AutoTM αυξάνουν τα επίπεδα άνεσης και ασφάλειας..

Τώρα για την απόκτηση του  απαιτείται  προκαταβολή μόλις 35%, ενώ η μέγιστη διάρκεια αποπληρωμής είναι οι 48 μήνες. Παράλληλα με το Fiat 500X και η υπόλοιπη σειρά 500 (500 και 500L) επωφελείται του ίδιου άτοκου χρηματοδοτικού προγράμματος.

Βαγγέλης Γκούμας

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top