H εκδήλωση που έδωσε βραβεία στη Mercedes στα “Event Awards 2019”

Η μοναδική συναυλία του Σάκη Ρουβά  για την A-Class 

Mercedes-Benz Ελλάς  χρυσά βραβεία στο θεσμό “Event Awards 2019”

Έχει περάσει ήδη ένας χρόνος από τη λαμπερή εκδήλωση παρουσίασης της νέας A-Class στη Μαρίνα Φλοίσβου, όπου τα ξεχωριστά αυτά μοντέλα είχαν τοποθετηθεί σε μία εντυπωσιακή πλωτή εξέδρα, ενώ ο Έλληνας star Σάκης Ρουβάς έδωσε μία μοναδική συναυλία για τον εορτασμό του γεγονότος, ελεύθερη για το κοινό.

Η εκδήλωση αυτή απέφερε στη Mercedes-Benz Ελλάς δύο χρυσά βραβεία στο θεσμό “Event Awards 2019” που διοργανώνει κάθε χρόνο η Boussias Comunications και έχουν στόχο να αναδείξουν και να επιβραβεύσουν τις καλύτερες πρακτικές στον σχεδιασμό, την επικοινωνία, την παραγωγή και την υλοποίηση θεματικών εκδηλώσεων στη χώρα μας.

Διπλή βράβευση για την Ελληνική αντιπροσωπεία της Mercedes


Σε μία όμορφη τελετή βράβευσης που πραγματοποιήθηκε στο Μουσείο Οίνου, η Mercedes-Benz Ελλάς απέσπασε δύο χρυσά (Gold) βραβεία στις κατηγορίες: 
•    Best Brand & Experiences - Λανσάρισμα Υπηρεσίας / Προϊόντος
•    Event Partners / Suppliers - Κατασκευή Περιπτέρων / Ειδικές Κατασκευές / Stage Design / Booth Design


Στην εκδήλωση τηv εταιρία εκπροσώπησαν ο Sales & Marketing Director MB Cars, κ. Νίκος Πρέζας, o Marketing & Communication Senior Manager, κ. Παναγιώτης Ριτσώνης, και η MB Cars & smart Below the Line Marketing, κα Αναστασία Μπίτσικα, οι οποίοι είχαν την ευθύνη για την επιτυχημένη έκβαση της εκδήλωσης στη Μαρίνα Φλοίσβου, μαζί με τους συνεργάτες της Mercedes-Benz Ελλάς, Magna Events.

Ο κος. Παναγιώτης Ριτσώνης κατά την παραλαβή του δεύτερου χρυσού βραβείου δήλωσε: «Κάθε brand και κάθε event που αυτό διοργανώνει είναι τόσο πετυχημένο όσο οι συνεργάτες που επιλέγει. Το λανσάρισμα της Νέας Α-Class στην Ελληνική αγορά σηματοδοτήθηκε από μια ασύγκριτης σύλληψης και εκτέλεσης εκδήλωση στην Μαρίνα Φλοίσβου η οποία σήμερα αποσπά δύο κορυφαίες διακρίσεις.»

Βαγγέλης Γκούμας
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top