Δείτε πόσο αξιόπιστα είναι τα μοντέλα της Kia  

Τα Rio, Forte, Sportage και Sedona είναι στην κορυφή της κατηγορίας τους

Kia αξιοπιστία

Για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά, και πάλι η Kia χαρακτηρίστηκε σήμερα ως η νούμερο ένα σε αξιοπιστία  μάρκα αυτοκινήτων από την JD Power  της U.S. Initial Quality Study (IQS- Αμερικανική μελέτη αρχικής ποιότητας) του 2019, με καταγεγραμμένα 70 προβλήματα ανά 100 οχήματα, επίδοση βελτιωμένη κατά δύο μονάδες σε σχέση με τα αποτελέσματα της προηγούμενης χρονιάς. Η συνεχιζόμενη επιτυχία της Kia στην IQS προέκυψε και από την παρουσία τεσσάρων μοντέλων της, των Rio, Forte, Sportage και Soul που είναι τα περισσότερα από οποιαδήποτε άλλη μάρκα, μεταξύ των 10 κορυφαίων της αυτοκινητοβιομηχανίας. 


«Η κατάταξή μας στην κορυφή της J.D. Power’s U.S. Initial Quality Study (Αμερικανική μελέτη αρχικής ποιότητας) μεταξύ όλων των μαζικών κατασκευαστών είναι πολύ μεγάλη τιμή, αλλά η παρουσία σε αυτήν την ηγετική θέση για πέντε συνεχή χρόνια επιβεβαιώνει κατηγορηματικά τη δέσμευση της Kia για ποιότητα και εμπειρία ιδιοκτησίας», δήλωσε ο Michael Cole, chief operating officer και EVP της  Kia Motors America. «Με νικητές τεσσάρων κατηγοριών - και τρία επιπλέον μοντέλα που κατατάσσονται μεταξύ των τριών πρώτων στις κατηγορίες τους - η φιλοσοφία «Give It Everything» της Kia απέδωσε ξεκάθαρα αποτελέσματα με μια σειρά μοντέλων παγκόσμιας κλάσης».
Η ετήσια έκθεση ανέλυσε τις απαντήσεις από 76.256 ερωτηθέντες αναφορικά με 257 μοντέλα σε 26 διαφορετικές κατηγορίες. Τα οχήματα αξιολογήθηκαν με βάση την εμπειρία οδήγησης, τις αποδόσεις κινητήρα και μετάδοσης και ένα ευρύ φάσμα θεμάτων ποιότητας που αναφέρθηκαν από τους ιδιοκτήτες οχημάτων.

Βαγγέλης Γκούμας
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top