Η CUPRA ξεκινά την κατασκευή του νέου αρχηγείου της

Δείχνει την σημασία που δίνει η Seat στην μάρκα

CUPRA αρχηγείο

Δίπλα στο κεντρικά γραφεία της SEAT, το νέο κτήριο πολλαπλών χρήσεων θα έχει στο κέντρο του τον μηχανοκίνητο αθλητισμό, με 2400 τετραγωνικά μέτρα ανοικτού χώρου. Τα κεντρικά γραφεία της CUPRA, των οποίων ο σχεδιασμός θυμίζει ένα αγωνιστικό paddock, θα χωριστούν σε δύο ορόφους που θα φιλοξενήσουν τα τμήματα πωλήσεων, μάρκετινγκ, αγορών και οικονομικών. Μέσα σε ένα οικόπεδο 10.500 τετραγωνικών μέτρων που περιβάλλεται από τη φύση, το νέο κτίριο θα διαθέτει ένα μεγάλο αίθριο και μια μεγάλη βεράντα για υπαίθριες εκδηλώσεις, σχεδιασμένο για να φιλοξενεί παρουσιάσεις μελλοντικών μοντέλων. 


Δεδομένου ότι οι αγώνες αυτοκινήτου βρίσκονται στο επίκεντρο της φιλοσοφίας της CUPRA, γίνονται επίσης έργα στο κτίριο της SEAT Sport, το οποίο χρησιμοποιήθηκε προσωρινά ως τα κεντρικά γραφεία της εταιρείας. Αυτές οι εγκαταστάσεις 16.000 τετραγωνικών μέτρων αναδιαμορφώνονται στο CUPRA Racing Factory.Η κατασκευή του κτηρίου αναμένεται να ολοκληρωθεί φέτος και ο προγραμματισμός είναι  να ανοίξει τις πόρτες του το 2020. 


Το δίκτυο διανομής της CUPRA αποτελείται από ειδικά διαμορφωμένους χώρους που βρίσκονται σε επιλεγμένους αντιπροσώπους της SEAT. Η μάρκα αυτή τη στιγμή διαθέτει 222 CUPRA Corners και θα ολοκληρώσει την υλοποίησή τους μέχρι το τέλος του έτους φτάνοντας τα 245 CUPRA Corners, που αντιπροσωπεύουν το 20% του δικτύου της SEAT. Η εταιρεία έχει εκπαιδεύσει περισσότερους από 240 CUPRA Masters που είναι υπεύθυνοι για τη μετάδοση της εμπειρίας CUPRA στους πελάτες. Η CUPRA θα έχει επίσης σύντομα τα δικά της αποκλειστικά καταστήματα-ναυαρχίδες εκτός αντιπροσωπειών της SEAT. Η εταιρεία αναζητά αυτή τη στιγμή τοποθεσίες σε εμβληματικές περιοχές του Μονάχου, του Αμβούργου, της Βιέννης και της πόλης του Μεξικού για αυτό τον σκοπό.

Βαγγέλης Γκούμας

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top