Πρεμιέρα του “O-Team Zafira Life”

Πηγή έμπνευσης η Αμερικανική τηλεοπτική σειρά της δεκαετίας του ’80

“O-Team Zafira Life”

Δεκάδες χιλιάδες οπαδοί της Opel για μία ακόμα φορά θα κατηφορίσουν προς το Oschersleben αυτό το Σαββατοκύριακο για να τιμήσουν τη θρυλική μάρκα από το Rüsselsheim. Εκτός από τα όμορφα αυτοκίνητα εποχής και τα ειδικά μοντέλα 120 Years, η Opel θα παρουσιάσει επίσης ένα πολύ ειδικό όχημα: το Opel Zafira Life, η τέταρτη γενιά του ευέλικτου, πολυμορφικού θα κάνει τη Γερμανική πρεμιέρα της στο Motorsport Arena Oschersleben. Αλλά δεν είναι μόνον αυτό. Η Opel φέρνει μία ακόμα έκδοση στην αγωνιστική πίστα, με ακόμα περισσότερες δυνατότητες: το πρωτότυπο “O-Team Zafira Life”. Όπως υποδηλώνει το όνομά του, το αυτοκίνητο είναι εμπνευσμένο από ένα van που μετέφερε την ομάδα της cult, Αμερικανικής τηλεοπτικής σειράς δράσης και περιπέτειας, τη δεκαετία του ’80.


Το “O-Team Zafira Life” –“O”, το αρχικό του ονόματος Opel – συναγωνίζεται την τηλεοπτική σειρά με κάθε τρόπο: διαθέτει μεγάλους τροχούς, εμπρός μπάρες και μεγάλη πίσω αεροτομή, ενώ είναι βαμμένο σε φωτεινό κίτρινο αντί κόκκινου. Το “O-Team Zafira Life” κάνει αισθητή της παρουσία του και ηχητικά: ο βρυχηθμός ενός V8 δεν αφήνει καμία αμφιβολία για την αυτοπεποίθηση του αυτοκινήτου. Οι οπαδοί της θρυλικής μάρκας θα ενθουσιαστούν όπως και οι φίλοι της τηλεοπτικής σειράς.

Ωστόσο πέρα από το ταλέντο του να προσφέρει άφθονο θέαμα, το “O-Team Zafira Life” δεν είναι απλά μία σχεδιαστική μελέτη. Όλες οι τεχνικές αλλαγές έχουν εγκριθεί από το TÜV – επομένως είναι πολύ πιθανό περισσότερες εκδόσεις “O-Team“ να κυκλοφορήσουν σύντομα στους δρόμους της Γερμανίας. Το σίγουρο είναι ότι βλέποντας αυτή τη μοντέρνα έκδοση, το αφεντικό της ομάδας της τηλεοπτικής σειράς θα άναβε ένα μεγάλο πούρο λέγοντας: «Το απολαμβάνω ιδιαιτέρως όταν το σχέδιο υλοποιείται».

Βαγγέλης Γκούμας
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top