Σε ποιο αυτοκίνητο ανήκει αυτό το εσωτερικό

Έρχεται το νέο μοντέλο της Kia

KIa SUV εσωτερικό

Οι Κορεάτες  κάνει τα τελευταία  χρόνια έχουν  τεράστια άλματα όσον αφορά τα αυτοκίνητα που παρουσιάζουν. Μοντέλα που δεν έχουν να ζηλέψουν σε τίποτα τα Ευρωπαϊκά ακόμη και στον τομέα της σχεδίασης. Απόδειξή το σύγχρονο εσωτερικό έστω και υπό μορφή σκίτσου  ενός μοντέλου της Kia που πρόκειται να παρουσιαστεί επίσημα μέσα στο καλοκαίρι.

Με οθόνη αφής 10,25 ιντσών όπου προβάλλονται όλες οι πληροφορίες των συστημάτων ψυχαγωγίας και συνδεσιμότητας του αυτοκινήτου οι σχεδιαστές ουσιαστικά κατάργησαν τους διακόπτες κάνοντας πιο εύκολη την δουλειά του οδηγού. Στην ποιοτική κεντρική κονσόλα βρίσκονται μόνο οι απαραίτητοι διακόπτες προκειμένου το ταμπλό του νέου κόμπακτ SUV να αποτελεί πρότυπο εργονομίας. Η τεχνολογία Sound Mood Lighting της Kia μεταβάλλει τον φωτισμό περιβάλλοντος της καμπίνας ανάλογα με τις προτιμήσεις των επιβατών. 

Ο Byung Chul Juh, επικεφαλής της Kia Styling στην Kia Motors Corporation, σχολιάζει: "Έχουμε επικεντρωθεί στο σχεδιασμό της καμπίνας, σε αντίθεση με οποιοδήποτε άλλο μέρος του κόμπακτ SUV, με μεγαλύτερο εμπλουτισμό στο ντιζάιν. Το πιο πρόσφατο μοντέλο μας θα προσφέρει μεγαλύτερη απόλαυση και ικανοποίηση στους πελάτες μας, χάρη σε ένα υψηλής ποιότητας εσωτερικό που χαρακτηρίζεται από εξελιγμένες λεπτομέρειες σχεδίασης".

Με την προσθήκη ενός νέου παγκόσμιου κόμπακτ διαστάσεων SUV η Kia Motors διευρύνει την γκάμα της SUV γκάμας της για να καλύψει ακόμη περισσότερο τις απαιτήσεις και τις ανάγκες των πελατών της σε κάθε αγορά. Οι πωλήσεις του πρώτου παγκόσμιου κόμπακτ SUV της Kia θα ξεκινήσουν στην Κορέα το δεύτερο εξάμηνο του 2019 και θα ακολουθήσουν και άλλες αγορές παγκοσμίως.

Βαγγέλης Γκούμας 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top