Το νέο Skoda Superb έγινε και υβριδικό   

Δείτε πότε έρχεται στην Ελλάδα 

Skoda Superb Υβριδικό   

Tο SKODA SUPERB ανανεώνεται ριζικά και με αυτήν την αφορμή εμπλουτίζεται η γκάμα του με το SUPERB iV, το πρώτο μοντέλο της SKODA με plug-in υβριδική τεχνολογία. Το SUPERB iV διαθέτει έναν 1.4 TSI κινητήρα βενζίνης ο οποίος αποδίδει 156 ίππους και έναν ηλεκτροκινητήρα, συνδυασμένης απόδοσης 218 ίππων (160 kW)

Το σύστημα Driving Mode Select προσφέρει τρία προφίλ οδήγησης: τα SPORT, E-mode και HYBRID. Στο SPORT ο οδηγός έχει στην διάθεσή του τη μέγιστη απόδοση των 218 ίππων (160 kW) και 400 Nm ροπής. Σε συνδυασμό με το στάνταρ DSG με τις 6 σχέσεις ο οδηγός βιώνει μια συναρπαστική εμπειρία. Στο E-mode, το SKODA SUPERB iV κινείται αποκλειστικά με ηλεκτρική ενέργεια από τη μπαταρία, ενώ στο HYBRID τα ηλεκτρονικά ρυθμίζουν την συνδυασμένη λειτουργία του βενζινοκινητήρα και του ηλεκτροκινητήρα.. Η αυτονομία με αποκλειστικά ηλεκτρική ενέργεια φτάνει μέχρι και τα 55 χιλιόμετρα σε κύκλο WLTP ενώ η συνολική αυτονομία ανέρχεται σε 850 χιλιόμετρα. Η μπαταρία μπορεί να φορτιστεί πλήρως και κατά τη διάρκεια της νύχτας χρησιμοποιώντας μια στάνταρ πρίζα ή μέσα σε 3 ώρες και 30 λεπτά σε ένα wall-box ισχύος 3,6 kW.

Η υποδοχή φόρτισης του αυτοκινήτου βρίσκεται στην εμπρός μάσκα. Το plug-in υβριδικό SUPERB θα είναι διαθέσιμο στις εκδόσεις εξοπλισμού Ambition και Style καθώς και στις SUPERB SPORTLINE και SUPERB L&K. Η παραγωγή θα ξεκινήσει το Φθινόπωρο ενώ το λανσάρισμα του μοντέλου είναι προγραμματισμένο για τις αρχές του 2020, όταν αναμένεται και στην Ελλάδα.  
 Βαγγέλης Γκούμας

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top