To νέο Opel Movano είναι... έξυπνο και αποφεύγει τους κινδύνους

Προτεραιότητα στην ασφάλεια  με πλήρη συνδεσιμότητα 

Opel Movano


Το νέο Opel Movano είναι πιο μοντέρνο και πιο πρακτικό από ποτέ. Η νέα σχεδίαση του εμπρός τμήματος ταυτοποιεί το Movano ως μέλος της οικογένειας Opel. Πολυάριθμα συστήματα και τεχνολογίες υποστήριξης κάνουν τη ζωή του επαγγελματία οδηγού ασφαλέστερη και πιο ευχάριστη. Μεταξύ αυτών είναι Σύστημα Κάμερας “Rear Vision”, που ‘παρακολουθεί’ τι γίνεται πίσω από το αυτοκίνητο. Επίσης το Σύστημα Προειδοποίησης Τυφλού Σημείου (Blind Spot Alert) και το Σύστημα Προειδοποίησης Αλλαγής Λωρίδας (Lane Departure Warning) αυξάνουν επίσης την ασφάλεια για τους υπόλοιπους χρήστες των δρόμων.

Αξιοσημείωτη είναι η εξαιρετική συνδεσιμότητα και μία γκάμα συστημάτων infotainment, συμβατή με Apple CarPlay και Android Auto, που περιλαμβάνει μία άμεσης αντίδρασης οθόνη αφής 7,0”. Τα smartphones μπορούν να φορτίζονται ασύρματα. Το Movano είναι το μεγάλο LCV του portfolio της Opel. Το cockpit του νέου Movano έχει τη διάταξη ενός μοντέρνου, κινητού γραφείου.

Με 22 συνολικά κλειστούς ή ανοιχτούς αποθηκευτικούς χώρους, μπορείτε να μεταφέρετε με τάξη όλα όσα χρειάζεστε καθημερινά. Έξυπνες ιδέες, όπως το ντουλαπάκι FlexTray των 10,5 L, που μπορεί να ανοίγει σαν συρτάρι και κάνει τη ζωή ευκολότερη. Το κάθισμα οδηγού με αερανάρτηση εξασφαλίζει υψηλά επίπεδα άνεσης στο ταξίδι. Μαζί με το νέο Vivaro και το Combo Cargo, η Γερμανική μάρκα έχει το νεότερο στόλο ελαφρών επαγγελματικών οχημάτων (LCV) της αγοράς.

Βαγγέλης Γκούμας

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top