Οι τιμές της νέας MOTO GUZZI V85 TT 

Δείτε τις εκδόσεις

MOTO GUZZI V85 TT  τιμές

Η Moto Guzzi V85 TT είναι η νέα αυθεντική παντός εδάφους μοτοσυκλέτα που συνδυάζει τα στυλιστικά χαρακτηριστικά της χρυσής εποχής των adventure μοτοσυκλετών με την απόδοση και τη λειτουργικότητα των σύγχρονων τουριστικών enduro. Η V85 TT απευθύνεται σε όσους έλκονται από την αύρα του Dakar και αναζητούν μια μοτοσυκλέτα, που θα κεντρίζει το περιπετειώδες πνεύμα τους στην καθημερινή μετακίνηση. Στη V85 TT παρουσιάζεται για πρώτη φορά ο νέος κινητήρας της Moto Guzzi. Η αρχιτεκτονική του είναι η  ίδια που χρησιμοποιεί το εργοστάσιο σε όλα τα μοντέλα παραγωγής: αερόψυκτος εγκάρσιος 90° V twin με έναν εκκεντροφόρο και δύο βαλβίδες σε κάθε κύλινδρο. Αυτή η διάταξη είναι το καμάρι του αετού από το Mandello και αντανακλά τη μοναδική του ιστορική κληρονομιά.

Ο κυβισμός του κινητήρα είναι 853 κ.εκ. χάρη στην αναλογία διαμέτρου και διαδρομής που είναι στα 84 x 77 χιλ. Πρόκειται για τον πιο σύγχρονο κινητήρα της γκάμας και αποδίδει μια αναλογία σχεδόν 100 ίππων ανά λίτρο. Χάρη στην ολοκαίνουρια σχεδίασή του και τη χρήση υλικών που συνηθίζονται στις αγωνιστικές μοτοσυκλέτες όπως είναι το τιτάνιο, ο νέος κινητήρας αποδίδει μέγιστη ισχύ 80 ίππων και εντυπωσιακή ροπή που αγγίζει τα 80 Nm στις 5.000 στροφές/λεπτό, με το 90% να είναι διαθέσιμο στις 3.750 στροφές.

Η Moto Guzzi V85 TT διατίθεται σε δύο παραλλαγές γραφικών:
-    Τρεις χρωματισμοί με πιο αστικό χαρακτήρα, γκρι “Grigio Atacama”, μπλε “Blu Atlante” και κόκκινο “Rosso Vulcano”, με ελαστικά Metzeler Tourance Next.
-    Δύο Evocative χρωματισμοί, κίτρινο “Giallo Sahara” και κόκκινο “Rosso Kalahari”, σε συνδυασμό με εντυπωσιακό κόκκινο πλαίσιο και προστατευτικά πιρουνιού στον χρωματισμό του ρεζερβουάρ. Διαθέτουν ελαστικά Michelin Anakee Adventure, που προσφέρουν καλύτερο κράτημα εκτός δρόμου. 
Η Moto Guzzi V85 TT διατίθεται στα σημεία πώλησης Moto Guzzi στις παρακάτω ενδεικτικές τιμές λιανικής, με ευέλικτα χρηματοδοτικά προγράμματα αλλά και ένα ολοκληρωμένο πακέτο προνομίων:
V85 TT         -    11.800 €
V85 TT Evocative    11.990 €

Η Moto Guzzi προσφέρει δωρεάν ένα σημαντικό πακέτο υπηρεσιών με αγορά οποιασδήποτε καινούριας μοτοσυκλέτας, εξασφαλίζοντας υψηλή αξία μεταπώλησης και ξέγνοιαστα χιλιόμετρα:

    2 χρόνια επέκταση της εργοστασιακής εγγύησης*
    4 χρόνια οδική βοήθεια.

Βαγγέλης Γκούμας
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top