O γιος του Σουμάχερ στο τιμόνι της  Alfa Romeo Racing C38

Συγκινητικές στιγμές 

Mick Schumacher

Ο Mick Schumacher, γιος του 7κις Παγκόσμιου Πρωταθλητή της Formula 1 Michael Schumacher, θα ολοκληρώσει τη δεύτερη ημέρα των δοκιμών της Alfa Romeo Racing στο Μπαχρέιν. Ο Γερμανός οδηγός που είναι μέλος της Ferrari Driver Academy (FDA), θα αγωνιστεί στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Formula 2, ενώ έχει ήδη δείξει την αποφασιστικότητα και το ταλέντο του αγωνιζόμενος σε διάφορες κατηγορίες του μηχανοκίνητου αθλητισμού. 

Ο Mick Schumacher δήλωσε : «Είμαι προφανώς κάτι περισσότερο από ενθουσιασμένος και θα ήθελα να ευχαριστήσω την Alfa Romeo Racing που μου δίνει αυτή την ευκαιρία. Είμαι σίγουρος ότι θα είναι μια μοναδική εμπειρία. Προς το παρόν όμως αφήνω στο πλάι τη σκέψη των δοκιμών στη Formula 1 γιατί θέλω να εστιάσω στο προσεχές σαββατοκύριακο όπου θα αγωνιστώ στον πρώτο μου αγώνα στη Formula 2.»
Η Alfa Romeo Racing ανυπομονεί να καλωσορίσει τον Mick στο Μπαχρέιν και να τον συνοδεύσει στο ταξίδι του στην κορυφαία μορφή του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Παράλληλα η ομάδα θα συνεχίσει τη συνεργασία της με την FDA στις προσεχείς δοκιμές στη Βαρκελώνη, όπου ο Βρετανός οδηγός Callum llott, ο οποίος επίσης αγωνίζεται στην Formula 2 και είναι μέλος της ακαδημίας, θα ολοκληρώσει 1 ημέρα δοκιμών πίσω από το τιμόνι της C38.

Ο Frédéric Vasseur επικεφαλής της της ομάδας Alfa Romeo Racing και CEO της Sauber Motorsport AG δήλωσε:
«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που οι Mick Schumacher και Callum llott θα πραγματοποιήσουν δοκιμές με την Alfa Romeo Racing. Είναι στο DNA της ομάδας μας να προωθούμε νέα ταλέντα και οι Mick και Callum είναι εξαιρετικά παραδείγματα αποφασισμένων και ταλαντούχων οδηγούν που αξίζει να τους δοθεί η ευκαιρία να κάνουν το επόμενο βήμα στην καριέρα τους. Η συνεργασία με δυο πολλά υποσχόμενους νέους οδηγούς είναι ένα εξαιρετικό νέο για την ομάδα μας και ανυπομονούμε να συνεργαστούμε μαζί τους.»

Βαγγέλης Γκούμας

 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top