Η Fiat Professional παρουσιάζει τον στόλο της 

Στην μεγαλύτερη έκθεση επαγγελματικών οχημάτων της Ιταλίας

Fiat Professional

Η έκθεση "Transpotec Logitec" από  21-24 Φεβρουαρίου, αποτελεί τη σημαντικότερη έκθεση της Ιταλίας με θέμα τα επαγγελματικά οχήματα και γενικότερα τις μεταφορές και τα logistics. Στην έκθεση η μάρκα θα παρουσιάσει 14 οχήματα, τα οποία αναδεικνύουν την πλήρη γκάμα που καλύπτει από μικρά Van που βασίζονται σε επιβατικά οχήματα μέχρι μεγάλα Van που προσφέρουν εξαιρετικά μεγάλο αριθμό εκδόσεων και άπειρες επιλογές μετασκευών.

Παράλληλα διαθέσιμες είναι και εκδόσεις για τη μεταφορά επιβατών (minibus), όπως τα Ducato Minibus και το Talento Combi, ενώ το Doblo προσφέρει την επιλογή ειδικής μετασκευής για τη μεταφορά ατόμων με κινητικές δυσκολίες. Το δημοφιλέστερο μοντέλο της Ευρωπαϊκής αγοράς, το Ducato, θα παρουσιάσει τις κορυφαίες δυνατότητες μετασκευής που προσφέρει μέσω μιας σειράς ειδικών εκδόσεων, από ασθενοφόρο και όχημα οδικής βοήθειας μέχρι βάση για όχημα street food. To παρόν στην έκθεση θα δώσουν και όλα τα οχήματα της Fiat Professional που χρησιμοποιούν φυσικό αέριο (CNG).


Τα περισσότερα μοντέλα της Fiat Professional διαθέτουν εκδόσεις CNG, ενώ στην έκθεση το παρόν θα δώσουν το Ducato Minibus CNG και το Doblo Cargo CNG. Τα οχήματα CNG της Fiat Professional προσφέρουν μια εξαιρετικά φιλική προς το περιβάλλον, αλλά και αποδοτική λύση. Η εργοστασιακή κατασκευή εξασφαλίζει κορυφαίο επίπεδο ποιότητας και αξιοπιστίας, ενώ η χρήση CNG μειώνει τις εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα (CO2) κατά 43% και τις εκπομπές οξειδίων του αζώτου (ΝΟx) κατά 94-95%.  


Βαγγέλης Γκούμας


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top