Η Κατερίνα Παναγοπούλου στο Traction: «Πάντα ήθελα να γίνω δημοσιογράφος»

Κάθε Κυριακή στις 14:15

Τα δεδομένα στην αυτοκίνηση αλλάζουν με τέτοιο ρυθμό, που ο καλύτερος τρόπος για να τα παρακολουθήσουμε θα ήταν ένα δελτίο ειδήσεων.

Με αφορμή την Mercedes CLS, ο Κώστας Στεφανής υποδέχθηκε την Κυριακή 17 Φεβρουαρίου στις 14:15 στο TRACTION, τη δημοσιογράφο και παρουσιάστρια του δελτίου ειδήσεων του Star, Κατερίνα Παναγοπούλου, ώστε να της παρουσιάσει τα προηγμένα τεχνολογικά συστήματα του γερμανικού αυτοκινήτου.

Εκείνη με τη σειρά της τον καθοδήγησε ώστε η παρουσίαση να λάβει πιο ειδησεογραφικό χαρακτήρα, στοιχείο που ειδικά στην περίπτωση των συστημάτων υποβοήθησης οδηγού και συνδεσιμότητας, είναι πλέον επιτακτική ανάγκη!

«Από μικρή ήθελα να γίνω δημοσιογράφος»

«Από την έκτη δημοτικού έλεγα ότι θέλω να γίνω δημοσιογράφος. Έπαιρνε ο πατέρας μου πολλές εφημερίδες, έβλεπα στο σπίτι που διαβάζανε και το θεωρούσα κάτι πολύ σημαντικό όλο αυτό», είπε η Κατερίνα Παναγοπούλου. 

«Πέρασα στο Πάντειο Πανεπιστήμιο και κάποια στιγμή στο 3ο έτος μας είπαν αν θέλουμε να πάμε στο ραδιόφωνο. Πήγαμε στον τότε Flash να δούμε πώς γίνονται οι εκπομπές. Πάω στον Flash, με κρατάνε, κάνω εκεί πρακτική και μετά συνέχισα για 10 χρόνια. Eκεί γνώρισα πολλούς δημοσιογράφους, έκανα και Υπουργείο Εργασίας. 

Μετά δυστυχώς έκλεισε ο Flash και τότε με πήραν τηλέφωνο από το Star και μου είπαν ότι τους λείπει ρεπόρτερ του Υπουργείου Εργασίας και πήγα εκεί. Ήταν μια πολύ μεγάλη ευκαιρία, δεν ήξερα να κάνω τηλεόραση αλλά ευτυχώς με εμπιστεύτηκαν αμέσως και άρχισα να μαθαίνω. 

Πώς η Μάρα Ζαχαρέα της έδωσε μια ευκαιρία ζωής 

«Μια μέρα, όταν έγινε η Μάρα Ζαχαρέα διευθύντρια ειδήσεων μου είπε θέλεις να κάνεις δοκιμαστικό για δελτίο ειδήσεων; 
Ήταν ένα ρίσκο γιατί πήρε ένα παιδί από το ρεπορτάζ και το έκανε παρουσιάστρια. Είμαι πολύ χαρούμενη που έχουμε διευθύντρια μια γυναίκα που δίνει ευκαιρίες στις άλλες γυναίκες και τις προσέχει. Ήταν και παραμένει δίπλα μου σε όλα τα  βήματα!, κατέληξε η Κατερίνα Παναγοπούλου. 
 

Στα υπόλοιπα θέματα της εκπομπής

* Citroen C3 Sport: Citroen και Sport είναι έννοιες ταυτόσημες, οπότε ένα μοντέλο όπως το C3, δε θα μπορούσε παρά να αποκτήσει και τις δικές του, ξεχωριστές σπορ πινελιές. Ο Μάνος Στεφανής και ο Βασίλης Τσακίρογλου, μας ενημερώνουν για αυτή την έκδοση με τον βενζινοκινητήρα 1.2 Puretech των 110 ίππων, που συνδυάζεται με χειροκίνητο ή αυτόματο κιβώτιο 6 σχέσεων

* Toyota RAV-4: Ο Κώστας Στεφανής ταξίδεψε στη Βαρκελώνη και μας μεταφέρει τις πρώτες του εντυπώσεις από το νέο Toyota RAV-4. Ένα αυτοκίνητο-σταθμός, το οποίο έβαλε, στα μέσα της δεκαετίας του '90, τα οχήματα ελευθέρου χρόνου στην εξίσωση της αγοράς αυτοκινήτου.

* Skoda Karoq: Τα SUV βρίσκονται σε άνθιση και οι κατασκευαστές βάζουν τα δυνατά τους, ώστε να πετύχουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Η Skoda δε θα μπορούσε να αποτελέσει εξαίρεση και ο Θωμάς Ευθυμίου με την Ινώ Στεφανή, βρίσκουν την κατάλληλη αφορμή για να εξερευνήσουν το μεσαίο SUV της τσεχικής φίρμας, Skoda Karoq.

Παρουσίαση: Κώστας Στεφανής
Επιμέλεια – Αρχισυνταξία: Μάνος Στεφανής
Συντακτική Ομάδα: Βασίλης Τσακίρογλου, Θανάσης Χούντρας,
Θωμάς Ευθυμίου, Ινώ Στεφανή, Νώντας Δουζίνας
Σκηνοθεσία: Νίκος Κροντηράς
Διεύθυνση Φωτογραφίας: Νίκος Κουτσουράς
Μοντάζ: Διονύσης Τσιρώνης
Μουσική Επιμέλεια: Νίκος Φλίκας
Εταιρία Παραγωγής: Flunet Productions

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top