Καλλιτέχνες φωτογραφήθηκαν με νέα μοντέλα της BMW στην έκθεση αυτοκινήτου

Πρωταγωνιστεί η νέα BMW Σειρά 8 Coupe

BMW ΕΚΘΕΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Έντονη παρουσία με μία πολυτελή γκάμα νέων μοντέλων  έχει η ΒMW στην έκθεση αυτοκινήτου που πραγματοποιείται στο Ολυμπιακό Ακίνητο Ξιφασκίας στο Πρώην Δυτικό Αεροδρόμιο Ελληνικού, από τις 10 - 18 Νοεμβρίου, Σχεδιασμένο με έμφαση στο συναίσθημα, την πρωτοποριακή τεχνολογία και την οδηγική απόλαυση, το εντυπωσιακό εκθεσιακό περίπτερο της BMW (Νο. 9)  χωρίζεται στις εξής 5 βασικές χωροταξικές ενότητες: Πανελλαδικές Πρεμιέρες, μοντέλα BMW X, Ηλεκτρικά και Plug-in υβριδικά μοντέλα BMW i, μοντέλα BMW M και υπηρεσίες BMW Connected Drive.Την ίδια στιγμή γνωστοί καλλιτέχνες από τον χώρο της ηθοποίας και του τραγουδιού φωτογραφήθηκαν με τα νέα μοντέλα της BMW.

 

 

Η πολυαναμενόμενη νέα BMW Σειρά 8 Coupe που θα εμφανιστεί για πρώτη φορά στην Ελληνική αγορά, συνδυάζει τα δυναμικά διαπιστευτήρια ενός σπορ αυτοκινήτου υψηλού κύρους, οπτικά και τεχνολογικά, με την αποκλειστικότητα ενός πολυτελούς coupe. Η οικογένεια των μοντέλων BMW X συνεχίζει την επέκτασή της με τη νέα BMW X 5 που έρχεται στη χώρα μας.  Όλα τα υπόλοιπα μοντέλα της οικογένειας BMW X (το best seller X 1, η νέα X 2, η νέα X 3 και η νέα Χ4) που έχουν διαγράψει τις δικές τους επιτυχημένες πορείες στο BMW Group θα πλαισιώνουν το νέο πολυτελές SAV.

 


Μεγάλος πρωταγωνιστής για την BMW i στην έκθεση θα είναι το νέο BMW i 8 Roadster που αποτελεί μία καινοτόμο έκφραση ελευθερίας και την απόλυτη open-top οδηγική εμπειρία με ένα ασυμβίβαστα σπορ διθέσιο αυτοκίνητο.

 

 

Δίπλα του θα βρίσκεται το καινοτόμο ηλεκτρικό BMW i 3 s 120 Ah, με ακόμα μεγαλύτερη αυτονομία και μοναδικές επιδόσεις.

 


Στην ενότητα BMW M, η αδρεναλίνη θα φτάνει στα ύψη με τη νέα BMW M 2 Competition. Το νέο μοντέλο θέτει νέα σημεία αναφοράς στην κατηγορία των compact σπορ μοντέλων υψηλών επιδόσεων με νέο κινητήρα από το BMW M Division, ισχύος 410 hp.

 

 

Οι ημέρες και ώρες λειτουργίας της έκθεσης διαμορφώνονται ως εξής:
Δευτέρα – Παρασκευή (15:00 – 21:00)
Σάββατο και Κυριακή (10:00 – 21:00)

 

Βαγγέλης Γκούμας

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top