Πως θα κάνετε τη νέα BMW Σειρά 3 ακόμη πιο όμορφη 

Τι περιλαμβάνει το πακέτο εμφάνισης  

BMW M Performance Parts

Παράλληλα με την παρουσίαση της νέας BMW Σειράς 3 Sedan λανσάρεται μία μεγάλη γκάμα M Performance Parts στο πλαίσιο του προγράμματος γνήσιων αξεσουάρ BMW, για τη νέα έκδοση του πολυτελούς μεσαίου μοντέλου. Η εξέλιξη των M Performance Parts βασίζεται πάντα στην πλούσια αγωνιστική τεχνογνωσία της BMW M GmbH.

 


Το πολυδιάστατο πακέτο αεροδυναμικών και εξωτερικών εξαρτημάτων M Performance που προορίζεται για τη νέα BMW Σειρά 3 Sedan περιλαμβάνει δέκα στοιχεία. Με φινίρισμα high-gloss black ή με ανθρακονημάτινη δομή, αφενός υπογραμμίζουν τη σπορ εμφάνιση, αφετέρου προάγουν και τα ταλέντα του τετράθυρου μοντέλου σε επίπεδο δυναμικής συμπεριφοράς. To εμπρός splitter M Performance ή το ακόμα πιο σπορ M Performance Front Splitter Pro, η πίσω αεροτομή M Performance και ο πίσω διαχύτης M Performance – που διατίθεται σε carbon, black high-gloss ή black matt – βελτιστοποιούν τη ροή αέρα γύρω από το όχημα, μειώνοντας παράλληλα την άνωση. Τα καλύμματα εξωτερικών καθρεπτών M Performance είναι  από ανθρακονήματα Τα πίσω φώτα, σε γκρι απόχρωση από την πίσω οπτική γωνία, και θυμίζοντας γραφικά M Performance σε προφίλ όψη, αποτελούν ένα ιδιαίτερα εντυπωσιακό στοιχείο, όπως και οι απολήξεις εξαγωγής M PerformanceΤο σύστημα πέδησης M Performance 18" είναι αναγνωρίσιμο από τις κόκκινες δαγκάνες.

 

 

Η γκάμα ζαντών M Performance θα περιλαμβάνει τέσσερα σχέδια σε δύο διαστάσεις στο λανσάρισμα της νέας BMW Σειράς 3 Sedan. To τιμόνι M Performance, με ευδιάκριτες περιοχές λαβής και μεγάλες υποδοχές για τους αντίχειρες, κόκκινη σήμανση για τη θέση της ευθείας, και ασημί-γκρι, χειροποίητη διπλή διασταυρούμενη ραφή. Στην αγωνιστική εμφάνιση συμβάλλουν τα ανθρακονημάτινα shift paddles (για μοντέλα με σπορ κιβώτιο Steptronic), το πάνελ M Performance, ομοίως από ανθρακονήματα, με ένθετο από Alcantara και λογότυπο M Performance. Ασορτί είναι η επένδυση εσωτερικού M Performance από ανθρακονήματα με δομή ανοιχτών πόρων.

 


Με τον αναλυτή οδήγησης M Performance Drive Analyser, ο οδηγός της νέας BMW Σειράς 3 Sedan μπορεί να καταγράφει μία σειρά οδηγικών δεδομένων ,λειτουργία ιδιαίτερα χρήσιμη, κυρίως στην αγωνιστική πίστα. Μπορεί να γίνεται βιντεολήψη ταξιδιού μέσω της βιντεοκάμερας ενός smartphone, συμπεριλαμβανομένων συγκεντρωτικών οδηγικών δεδομένων και υπολογισμού διαδρομής χρησιμοποιώντας δεδομένα θέσης GPS. Αυτ’α και αρκετά ακόμη αξεσουάρ θα κάνουν τη ολοκαίνουργια BMW 3 πιο όμορφη αλλά και  πιο δυναμική

.
Βαγγέλης Γκούμας

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top