Ο Λάρι Νανς Τζούνιορ ξέσπασε σε κλάματα για τον Κόμπι Μπράιαντ

Αναβλήθηκε η αναμέτρηση των Λέικερς με τους Κλίπερς

Δείτε στο βίντεο του Κεντρικού Δελτίου Ειδήσεων του Star εικόνες από το δυστύχημα

Δυσαναπλήρωτο κενό στον χώρο του αθλητισμού άφησε η απώλεια του Κόμπι Μπράιαντ ο οποίος έπεσε με το ελικόπτερό του την Κυριακή στην Καλιφόρνια.

Κόμπι Μπράιαντ: «Ο πιλότος του ελικοπτέρου πετούσε «στα τυφλά» λόγω ομίχλης

Όλος ο κόσμος του ΝΒΑ δε μπορεί να πιστέψει πως ο θρύλος του μπάσκετ πέθανε μαζί με την κόρη του Τζιάνα, και έτσι δε σταματά να τιμά τη μνήμη του.

Μπράιαντ: Το tweet δημοσιογράφου για την υπόθεση βιασμού και οι απειλές

Οι παίκτες των Ντιτρόιτ Πίστονς φόρεσαν φανέλες με το νούμερο “8” και το “24” που συνήθιζε να φορά ο άσος του ΝΒΑ ενώ λίγο πριν την αναμέτρηση ο Λάρι Νανς των Καβαλίερς που υπήρξε συμπαίκτης του Κόμπι, ξέσπασε σε κλάματα. Ο μπασκετμπολίστας της Κλίβελαντ Καβαλιέρς δε μπορούσε να συνέλθει και αποχώρησε για τα αποδυτήρια.

 

 

Τη μνήμη του κορυφαίου μπασκετμπολίστα τίμησαν και πριν την αναμέτρηση των Μινεσότα Τίμπεργουλβς με τους Σακραμέντο Κινγκς. 

 

 

Ο Άντριου Γουίγκινς έκανε μία συμβολική κίνηση που είχε κάνει ο Κόμπι ξεπερνώντας τον Μάικλ Τζόρνταν. Τοποθέτησε τη μπάλα στο ίδιο ακριβώς σημείο εκείνο που στις 14 Δεκεμβρίου του 2014, ο Black Mamba είχε ευστοχήσει και είχε καταταχθεί στη λίστα με τους κορυφαίους σκόρερ του ΝΒΑ.

Όλοι οι παίκτες του ΝΒΑ έγραψαν στα παπούτσια τους το όνομα του Κόμπι και της κόρης του Τζιάνα, ενώ ο Λούκα Ντόντσιτς έγραψα και τα υπόλοιπα ονόματα των θυμάτων της τραγωδίας.

 

 

Όπως κρίθηκε σωστό το ντέρμπι των Λέικερς με τους Κλίπερς αναβλήθηκε λόγω του θανάτου του Κόμπι Μπράιαντ. Η αναμέτρηση ήταν προγραμματισμένη για τις 05:00 ξημερώματα Τετάρτης στο Staples Center.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top