Γιάννης Αντετοκούνμπο: Έσπασε το φράγμα των 10.000 πόντων

Τον περιμένει στο Παρίσι ο Νεϊμάρ

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έγραψε ιστορία, καθώς έσπασε το φράγμα των δέκα χιλιάδων πόντων στο ΝΒΑ και ετοιμάζεται πλέον να μεταβεί με τους Μπακς στο Παρίσι. Μεταξύ των θαυμαστών του, που περιμένουν να τον δουν στην πόλη του φωτός είναι και ο Νεϊμάρ.  

 

 

Ο Γιάννης «άλλαξε τα φώτα» στους Σικάγο Μπουλς, πετυχαίνοντας τριπλ νταμπλ και ετοιμάζεται να πετάξει για την Πόλη του φωτός.

 «Εμαθα ότι ο Γιάννης και οι Μπακς έρχονται στο Παρίσι. Ελπίζω να ευχαριστηθούν πολύ την πόλη, τα λέμε στον αγώνα», δήλωσε ο Νεϊμάρ.

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Το baby shower λίγο πριν γίνει μπαμπάς!

 

 

Οι Μιλγουόκι θα αντιμετωπίσει την Παρασκευή στο Παρίσι τους Σάρλοτ Χόρνετς, σε μια μοναδική ευρωπαϊκή παράσταση και οι θαυμαστές του Greek Freak, μεταξύ των οποίων είναι και ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ της Παρί, θα βάλουν βαθιά το χέρι στη τσέπη για να τον δουν από κοντά, αφού τα εισιτήρια κοστίζουν από 235 έως 1321 ευρώ.     

Αντετοκούνμπο -Ρίντλσπριγκερ: Δημόσια εμφάνιση πριν γίνουν γονείς!

Χαρούμενος ο Γιάννης, ο οποίος με τους 28 πόντους που πέτυχε εναντίον των Μπουλς, ξεπέρασε κατά τέσσερις πόντους τους δέκα χιλιάδες. Οι μόνοι που το έχουν καταφέρει, πριν κλείσουν τα 25 τους χρόνια, έχοντας παράλληλα κατακτήσει τον τίτλο του  MVP είναι οι Τζαμπάρ, ΜακΑντού, Τζόρνταν, Τζέιμς και Ντουράντ. 


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top