Στην εντατική ο Τάσος Μπουντούρης - Η κατάστασή του βαίνει προς το καλύτερο

«Δείχνει να έχει κερδίσει τη μάχη για τη ζωή», σύμφωνα με τον γιατρό

Δείτε στο βίντεο από την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» το ιατρικό ανακοινωθέν για την κατάσταση της υγείας του διάσημου Ολυμπιονίκη.

Ώρες αγωνίας ζει η οικογένεια του Ολυμπιονίκη της ελληνικής ιστιοπλοΐας, Τάσου Μπουντούρη, ο οποίος νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση μετά από τροχαίο. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Τάσος Μπουντούρης χθες το βράδυ είχε ένα σοβαρό τροχαίο στην παραλιακή, στο ύψος του Συμμαχικού Νεκροταφείου. 

Ο Ολυμπιονίκης έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του κι έπεσε πάνω σε διερχόμενο αυτοκίνητο, το οποίο οδηγούσε ο γνωστός προπονητής κολύμβησης, Νίκος Γέμελος, ο οποίος προπονεί τον Σπύρο Γιαννώτη. 

Τι είπε για την κατάστασή του ο υπεύθυνος γιατρός

Ο υπεύθυνος γιατρός του ιδιωτικού θεραπευτηρίου στο οποίο νοσηλεύεται ο Γιώργο Γεωργιάδης, μίλησε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» και ανέφερε ότι ο γνωστός αθλητής «δείχνει να έχει κερδίσει τη μάχη για τη ζωή».

Αυτή τη στιγμή, ο Ολυμπιονίκης βρίσκεται διασωληνωμένος σε μονάδα εντατικής θεραπείας με μηχανική υποστήριξη της αναπνοής, έχοντας κρανιοεγκεφαλική κάκωση, κατάγματα οστεϊκού κρανίου στην αριστερή πλευρά, κατάγματα κλείδας και πλευρών, καθώς και θλάση πνεύμονα.

Ωστόσο, παρά τα πολλά χτυπήματα, παρακολουθείται στενά. Η κατάστασή του, αν και είναι σοβαρή, δεν εμπνέει κίνδυνο και βαίνει προς το καλύτερο.

Λίγα λόγια για τον γνωστό Ολυμπιονίκη

Ο Τάσος Μπουντούρης γεννήθηκε στον Πειραιά στις 2 Αυγούστου 1955. Υπήρξε τρεις φορές παγκόσμιος πρωταθλητής, πρωταθλητής Ευρώπης επί σειρά ετών και με συμμετοχή σε 7 Ολυμπιάδες -1976, 1980 (3ος), 1984 (6ος), 1988, 1992, 1996 (4ος), 2004-.

Κορυφαία διάκριση στην καριέρα του ήταν η κατάκτηση της τρίτης θέσης και του χάλκινου Ολυμπιακού μεταλλίου στους αγώνες του 1980 στη Μόσχα με σκάφος τύπου Soling και πλήρωμα τους Τάσο Γαβρίλη και Αριστείδη Ραπανάκη.

Ο Τάσος Μπουντούρης έχει αγωνιστεί σε διαφορετικές κλάσεις με σκάφη «Finn», «Soling» και «Star».
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top