«Γκέλα» η Ίντερ-Νίκη η Μίλαν

Πρώτη η Λειψία

Δυο βαθμούς άφησε στο Λέτσε η Ίντερ καθώς αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με την τοπική ομάδα. Οι Νερατζούρι προηγηθήκαν στο σκορ με τον Μπαστόνι στο 71, αλλά πέντε λεπτά αργότερα η Λέτσε που δίνει μάχη για να αποφύγει τον υποβιβασμό ισοφάρισε με τον Μανκόσου. 

Συναρπαστικό ματς στο Σαν Σίρο με τη Μίλαν να νικά 3-2 την Ουντινέζε. Οι φιλοξενούμενοι μόλις στο 6ο λεπτό έκαναν το 1-0 με τον Λάρσον να εκμεταλλεύεται το λάθος του Ντοναρούμα.

Η Μίλαν ισοφάρισε στο 48ο λεπτό με τον Ρέμπιτς, ενώ στο 71’ ο Ερνάντες έδωσε προβάδισμα στους Ροσονέρι. Πέντε λεπτά πριν τη λήξη του ματς ο Λασανά ισοφάρισε για την Ουντινέζε, όμως ο Ρέμπιτς στις καθυστερήσεις σκόραρε για δεύτερη φορά και η Μίλαν πήρε τους τρεις βαθμούς της νίκης. 

Πάντα πρώτη η Λειψία

Σταθερά στην  πρώτη θέση της Μπούντεσλίγκα παραμένει η Λειψία που νίκησε με 3-1 την Ουνιόν Βερολίνου. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 10ο λεπτό με τον Μπίλτερ, αλλά στο δεύτερο ημίχιρονο η Λειψία έκανε την ανατροπή. Στο 51 ισοφάρισε με γκολ του Βέρνερ, ενώ έξι λεπτά αργότερα με τον Ζάμπιτσερ έκανε την ανατροπή. Στο 83 ο Βέρνερ διαμόρφωσε το τελικό 3-1. 

Δείτε ολόκληρο το Δελτίο Ειδήσεων του Σαββατοκύριακου εδώ 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top