Με τιμωρία της έδρας του κινδυνεύει ο Ολυμπιακός

Σχέση εξάρτησης του ΠΑΟΚ με την Ξάνθη καταγγέλουν οι ερυθρόλευκοι

Η τοξικότητα στον χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου καλά κρατεί με τον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ να μεταφέρουν τη μονομαχία τους εκτός αγωνιστικών χώρων. Το τρίτο ημίχρονο του ντέρμπι του Καραϊσκάκη έχει ανάψει. Γνωστή έγινε μετά την έκθεση της αστυνομίας και η έκθεση του παρατηρητή της αναμέτρησης, η οποία είναι επίσης επιβαρυντική για τους ερυθρόλευκους που κλήθηκαν σε απολογία από την Σούπερ Λιγκ και κινδυνεύουν με τιμωρία της έδρας τους, με ορατό το ενδεχόμενο να παίξουν χωρίς κόσμο το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. 

Η ερυθρόλευκη ΠΑΕ προχώρησε σε καταγγελίες για σχέση εξάρτησης του ΠΑΟΚ με την Ξάνθη μέσω offshore εταιριών, παρουσιάζοντας αποδεικτικά στοιχεία τα οποία έκανε γνωστά και στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, ενώ ζήτησε να επιβληθούν οι προβλεπόμενες κυρώσεις από τις κείμενες διατάξεις του νόμου.

Με μηνύσεις και αγωγές απαντά ο ΠΑΟΚ

Στο στρατόπεδο του ΠΑΟΚ ετοιμάζουν την αντεπίθεση με μηνήσεις και αγωγές κατά πάντως υπευθύνου, ενώ με ανακοίνωση του, στην οποία κάνουν λόγο για γελοιότητες και παραμύθια, ξεκαθαρίζουν ότι ο Ιβάν Σαββίδης και κανένα συγγενικό του πρόσωπο δεν έχει σχέση με την ΠΑΕ Ξάνθη.

Δείτε ολόκληρο το μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων του Star εδώ


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top