Έφτασε τις έξι χρυσές μπάλες ο Μέσι

Ο Ρονάλντο σνόμπαρε το gala του France Football

Ο Λιονέλ Μέσι έγραψε ιστορία κατακτώντας την έκτη χρυσή μπάλα στην καριέρα του και ξεπέρασε τον Κριστιάνο Ρονάλντο που έχει πέντε. Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ σνόμπαρε την εκδήλωση για να παραλάβει το βραβείο του κορυφαίου παίκτη στο καμπιονάτο.

«Ήταν αδιανόητο για μένα να κερδίσω έστω και μια, πόσο μάλλον έξι, αλλά είναι ευχαρίστηση να έχω έξι χρυσές μπάλες και να είμαι ο μοναδικός. Είναι όμορφη αναγώριση και με κάνει περήφανο» δήλωσε χαρακτηριστικά ο ποδοσφαιριστής της Μπαρτσελόνα.

Την ώρα που ο Μέσι παραλάμβανε το βραβείο του κορυφαίου της χρονιάς, αφήνοντας στην δεύτερη θέση τον Βίρτζιλ Φαν Ντάικ και τρίτο και καταϊδρωμένο τον Πορτογάλο σούπερ σταρ της Γιουβέντους, ο Ρονάλντο σνόμπαρε το gala του France Football, για να πάρει το βραβείο του καλύτερου παίκτη στο καμπιονάτο, σε μια εκδήλωση που δεν είδε ούτε η μάνα του, που προτίμησε να κάνει... πουλ πάρτι στο σπίτι της στο Τορίνο, ενώ η Τζορτζίνα έκανε όχι δυο δυο, αλλά σόλο την... Κλεοπάτρα στη μπανιέρα.

Η οικογένεια Μέσι αντίθετα γλέντησε με την ψυχή της τη βράβευση του μπαμπά Λιονέλ, με τον Ματέο να μην μπορεί να κρύψει τη χαρά του και τον Τιάγκο να δηλώνει περήφανος.

Δείτε ολόκληρο το μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων του Star εδώ

  

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top