Mε τον Μέσι οδηγό!

Συνεχίζεται ο κατήφορος για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Στο Μετροπολιτάνο της Μαδρίτης η Ατλέτικο υποδέχθηκε τη Μπαρτσελόνα με τον Λιονέλ Μέσι να είναι και πάλι ο μεγάλος πρωταγωνιστής. 

Τέσσερα λεπτά πριν την ολοκλήρωση του ντέρμπι ο Αργεντίνος άσος με εξαιρετικό τρόπο σκόραρε δίνοντας τη νίκη στους Μπλαουγκράνα με την οποία έφτασαν τους 31 βαθμούς και παρέμειναν στην κορυφή της βαθμολογίας μαζί με τη Ρεάλ Μαδρίτης. Το ντέρμπυ που παρακολούθησε και ο Έλληνας πρωθυπουργός Κυριακός Μητσοτάκης είχε πάθος και δυο δοκάρια «ένα για κάθε ομάδα».

Πορεία πρωταθλητισμού 

Στη δεύτερη θέση της Premier League παραμένει η Λέστερ που νίκησε 2-1 την Έβερτον. Το σκορ άνοιξαν οι φιλοξενούμενοι στο 23' με τον Ριτσάρλισον. Η  Lester έφτασε στην ισοφάριση στο 68' με τον Βάρντι, για να έρθει στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Ιχενάτσο να σκοράρει. Το γκολ πέρασε από ΒΑΡ, μέτρησε και η Λέστερ πήρε τη σπουδαία νίκη. 

Συνεχίζεται ο κατήφορος

Η αγωνιστική παρακμή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ συνεχίζεται καθώς παραχώρησε εντός έδρας ισοπαλία στην Άστον Βίλα. Στο 11ο λεπτό ο Γκρίλις με πολύ ωραίο τρόπο άνοιξε το σκορ για την Βίλα. Η Γιουνάιτεντ ισοφάρισε στο 42. Ο Ράσφορντ έκανε την κεφαλιά και ο Χίτον άθελά του έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του. Στο 64 ο Λίντελοφ έδωσε προβάδισμα στην ομάδα του Σόλσκιερ, αλλά μόλις δυο λεπτά αργότερα ο Μινγκς μετά από φάση διαρκείας διαμόρφωσε το τελικό 2-2. 

Δείτε ολόκληρο το μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων του Star εδώ 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top