Ήττα για τον Ολυμπιακό με 4-2 από την Τότεναμ

Στην 5η αγωνιστική του Β΄ ομίλου του Champions League

Βίντεο από το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star.

Ο Ολυμπιακός έβαλε τις βάσεις για να κάνει το θαύμα στην Αγγλία, αλλά τελικά ηττήθηκε με 4-2 από την Τότεναμ για την 5η αγωνιστική του Β΄ ομίλου του Champions League.

Οι «ερυθρόλευκοι» σε ένα εντυπωσιακό πρώτο ημίχρονο προηγήθηκαν με 2-0 χάρη στα γκολ των Ελ Αραμπί (6') και Σεμέδο (19'), αλλά το τραγικό λάθος του Μεριά στο 45+1' έδωσε την ευκαιρία στην ομάδα του Μουρίνιο να μειώσει με τον Ντελε Άλι. Το δεύτερο μέρος ήταν παράσταση για έναν ρόλο. Ο Χάρι Κέιν με δύο γκολ (50', 77') και ο Οριέ (73') διαμόρφωσαν το τελικό σκορ.

Οι «Πετεινοί» με αυτή τη νίκη προκρίθηκαν στους «16» του θεσμού, ενώ ο Ολυμπαικός στην τελευταία αγωνιστική θα κονταροχτυπηθεί με τον Ερυθρό Αστέρα. Οι Πειραιώτες θέλουν μόνο νίκη για να συνεχίσουν στο Europa League.

Τότεναμ (Μουρίνιο): Γκασανίγκα, Οριέ, Αλντερβάιρελντ, Σάντσες, Ρόουζ, Ντάιερ (29' Έρικσεν), Γουίνκς, Άλι (82' Εντομπελέ), Μόουρα (61' Σισοκό), Σον, Κέιν.

Ολυμπιακός (Μαρτίνς): Σα, Ομάρ, Σεμέδο, Μεριά, Τσιμίκας, Καμαρά, Γκιλιέρμε, Μπουχαλάκης (75' Βαλμπουενά), Ποντένσε (79' Ραντζέλοβιτς), Μασούρας, Αραμπί (85' Γκερέρο).

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top