Νίκες μέχρι...τέλους στα προκριματικά του Euro

Νίκες για Αγγλία και Γαλλία - Ισοπαλία για την Ουκρανία

Με νίκες ολοκλήρωσαν Αγγλία και Γαλλία την παρουσία τους στα προκριματικά του Euro 2020 και πλέον ετοιμάζονται για την τελική φάση της διοργάνωσης.  

Δείτε όλο το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star Channel εδώ

Νίκη της Γαλλίας επί της Αλβανίας με... ευτράπελα

Χωρίς δυσκολία, η Γαλλία νίκησε 2-0 την Αλβανία στο νέο στάδιο Αρένα Κομπετάρε των Τιράνων. Στο 9ο λεπτό, ο Τολισό άνοιξε το σκορ για τους τρικολόρ, ενώ ο Γκριεζμάν στο 30΄ διαμόρφωσε το τελικό 2-0.

Πριν την έναρξη του ματς, οι Αλβανοί φίλαθλοι αποδοκίμασαν στην ανάκρουση του γαλλικού εθνικού ύμνου, καθώς στο πρώτο ματς οι Γάλλοι είχαν βάλει τον εθνικό ύμνο της... Ανδόρας, κάτι που δεν ξέχασαν οι Αλβανοί. 

Σαρωτική νίκη της Αγγλίας επί του Κοσόβου 

Με 4-0 επιβλήθηκε η Αγγλία του Κοσόβου, με τον Χάρι Κέιν να γίνεται ο πρώτος παίκτης που σκόραρε σε όλα τα ματς των προκριματικών του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος. Στο 32΄, ο Γουίνκς έκανε το 1-0, ενώ στο 79΄ ο Κέιν έκανε το 2-0.

Ο Ράσφορντ και ο Μάουντ, διαμόρφωσαν το τελικό 4-0 για την αγγλική ομάδα. 

Ισοπαλία για την Ουκρανία με τη Σερβία

Από την πρώτη θέση του ομίλου της προκρίθηκε η Ουκρανία, που αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2 με τη Σερβία. Με πέναλτι του Τάντις στο 9΄,  οι Σέρβοι πήραν προβάδισμα. Ο Γιάρεμτσουκ ισοφάρισε στο 33΄ για τους Ουκρανούς, για να έρθει στο 56΄ο Μίτροβιτς να κάνει το 2-1 για τους γηπεδούχους. 

Οι Ουκρανοί πήραν την ισοπαλία στις καθυστερήσεις με γκολ του Μπεσιεντίν.  


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top