Champions League: Τσέλσι – Άγιαξ: 4-4

Γκολ και θέαμα από τα χθεσινο-βραδινά παιχνίδια

Στο Λονδίνο, ο Άγιαξ προηγήθηκε της Τσέλσι με το καλησπέρα με αυτογκόλ του Αμπραχάμ. Άμεση, ωστόσο προσωρινή, απάντηση της Τσελσι με πέναλτι του Ζορζίνιο. Στην συνέχεια 2-1 για τον Αίαντα με τον Πρόμες και 3-1 με αυτογκόλ του γκολκίπερ Κέπα.

Δείτε όλο το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star Channel εδώ

Στην επανάληψη ο Φαν Ντε Μπέεκ έγραψε  το 4-1 και οι Ολλανδοί πίστεψαν πως είχαν νικήσει.  Όμως ο Αθπιλικουέτα σημείωσε το 4-2 κι ακολουθήσε η φάση που η Τσελσι κέρδισε τα πάντα εκτός από το Τζοκερ.

Σκληρό μαρκάρισμα του Μπιλντ, στο Αμπραχαμ και χέρι του Φέλτμαν στο σουτ του Πουλσικ  Ο Ιταλός ρεφερι δείχνει δεύτερη κίτρινη στον Μπλιντ για το μαρκάρισμα και παράλληλα πέναλτι και κόκκινη στο Φετμαμν για το χέρι 

Ο Ζορζίνιο από την άσπρη βούλα μείωσε σε 4 -3 και λίγο αργότερα ο Τζέιμς διαμόρφωσε το 4-4.

CHAMPIONS LEAGUE: ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ - ΙΝΤΕΡ 3 - 2
Στη Βεστφαλία η Ιντερ προηγήθηκε με τον Λαουτάρο και πέτυχε και δεύτερο γκολ με τον Βετσίνο. Η Ντορμποντ όμως που μείωσε με τον Χακίμι ισοφάρισε με τον  Μπραντ και πέτυχε επική ανατροπή  με  δεύτερο γκολ του Χακίμι.

CHAMPIONS LEAGUE: ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ - ΓΚΕΝΚ 2-1
Η Λίβερπουλ προηγήθηκε της Γκεν με τον Βαϊνάλντουμ. Οι Βέλγοι ισοφάρισαν με τον Σαμάτα αλλά η κάτοχος του τροπαίου πήρε τη νίκη με τον Τσάμπερλεϊν.

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: ΣΕ ΔΥΣΚΟΛΗ ΘΕΣΗ Ο EΡNEΣTO ΒΑΛΒΕΡΔΕ 
Στη Βαρκελώνη, η Μπαρτελόνα έμεινε 0-0 με την Σλάβια Πάργα και ο Βαλβέρδε είναι σε δεινή θέση.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top