Ξέσπασε ο Μαραντόνα εναντίον των παιδιών του: «Δε θα σας αφήσω τίποτα»

Έξαλλος με τις φήμες ότι πεθαίνει

Ποιος είδε τον Μαραντόνα και δεν τον φοβήθηκε. Ο θρύλος του παγκόσμιου ποδοσφαίρου έγινε ταύρος εν υαλοπωλείο από τις φήμες που κυκλοφόρησαν ότι πεθαίνει και ξέσπασε εναντίον των παιδιών του, ανακοινώνοντας ότι τα αποκληρώνει. 

Είχαν προηγηθεί τα stories στο Instagram, της κόρης του Τζιανίνα, στα οποία εξέφραζε την ανησυχία της για την υγεία του πατέρα σας. 

«Δεν πεθαίνει επειδή είναι κάτι που το σώμα του αποφασίζει, τον σκοτώνουν μέσα του χωρίς να το παρατηρεί, δεν πιστεύω στη φυσιολογική παράμετρο, αλλά αυτό απέχει πολύ από την πραγματικότητα που του αξίζει. Προσευχηθείτε γι’ αυτόν, παρακαλώ», ανέφερε σε μία από τις αναρτήσεις της. 

Ο Ντιεγκίτο, βλέποντας τα όσα έγραψε η κόρη του πήρε το… όπλο του και άρχισε να «πυροβολεί» κατά των ίδιων του των σπλάχνων. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Y sigo esperando que me devuelvan todo lo que es mío.

A post shared by Diego Maradona (@maradona) on

 

«Γεια σας, θέλω να σας πω ότι δεν πεθαίνω. Είμαι απασχολημένος γιατί εργάζομαι, πόνεσα πολύ για την ήττα από την Εστουντιάντες, αλλά δεν ξέρω τι θα ήθελε να πει η Τζιανίνα ή τι προσπαθούσε να ερμηνεύσει, δεν ξέρω», είπε ο Μαραντόνα σε βίντεο που ανήρτησε κι εκείνος στο Instagram.

«Ξέρω ότι τώρα, καθώς εγώ μεγαλώνω, τους απασχολεί περισσότερο τι θα τους αφήσω. Τους λέω ότι δεν θα τους αφήσω τίποτα, θα τα χαρίσω όλα. Όλα όσα κέρδισα στη ζωή μου θα τα κάνω δωρεές», πρόσθεσε, αποκαλύπτοντας έτσι τον «πόλεμο» που έχει ξεσπάσει στην οικογένειά του.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top