Super League: Θρίλερ στην Τούμπα

Ολοκληρώνεται απόψε η 9η αγωνιστική της Super League

Με τον αγώνα της Λαμίας κόντρα στον Βόλο ολοκληρώνεται απόψε η 9η αγωνιστική της Super League. Χθες στη Τούμπα ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός αναδείχθηκαν ισόπαλοι 12-2, ενώ η ΑΕΚ νίκησε με ανατροπή 3-2 τον Ατρόμητο. 

ΘΡΙΛΕΡ ΣΤΗ ΤΟΥΜΠΑ

Με τον Βιεϊρίνια να σκοράρει από το σημείο του πέναλτι στη τελευταία φάση του αγώνα ο ΠΑΟΚ πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας με 2-2 από τον μαχητικό Παναθηναϊκό. Οι πράσινοι προηγήθηκαν δυο φορές στη Τούμπα. Στο 44 ο Ζαχίντ εκμεταλλεύθηκε το λάθος του Κρεσπο και άνοιξε το σκορ.

Ο Βιεϊρίνια στο 66 έφερε το ματς στα ίσα. Τρία λεπτά πριν τη λήξη του αγώνα ο Μακέντα έσπασε το τεχνητό οφσάιντ και με άψογο πλασέ έκανε το 2-1 για τους πράσινους. Ο δικέφαλος του βορρά απέφυγε την ήττα στις καθυστερήσεις του αγώνα. Ο Κρέσπο κέρδισε πέναλτι μετά από μαρκάρισμα του Κουρμπέλη. Ο Σλοβένος διαιτητής Βίντσιτς έκανε χρήση του ΒΑΡ και ο Βιεϊρίνια έκανε το 2-2.  

Η πράσινη ΠΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία μεταξύ άλλων διαμαρτύρεται για τον χρόνο που δόθηκε το πέναλτι στον ΠΑΟΚ, ενώ κατήγγειλε και προπηλακισμούς παικτών στα αποδυτήρια της Τούμπας.

«ΚΑΘΑΡΙΣΕ» Ο ΟΛΙΒΕΪΡΑ

Με τον Νέλσον Ολιβέιρα να σημειώνει χατ τρικ η ΑΕΚ νίκησε 3-2 τον Ατρόμητο στο ΟΑΚΑ. Με τη συμπλήρωση 20 λεπτών αγώνα οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν πέναλτι το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο Μανούσος με διπλή προσπάθεια. Στο 62 ο Ολιβέϊρα, με αρκετή δόση τύχης ισοφάρισε για την Ένωση, ενώ εννέα λεπτά αργότερα εκμεταλλεύθηκε το λάθος του Μανδά και έδωσε προβάδισμα στην Ένωση. 

Ο Ατρόμητος ισοφάρισε στο 89 με σκόρερ τον Ανδρούστο, αλλά ο Ολιβέιρα στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων σκόραρε για τρίτη φορά και η ΑΕΚ πήρε τη νίκη. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top