Στον «πάγο» ο Βράνιες για έναν μήνα

Τρίτη νίκη για τον Αστέρα Τρίπολης στο πρωτάθλημα

Στον πάγο βάζει η ΑΕΚ τον Βράνιες για τη συμπεριφορά του πριν και μετά το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Χθες ο Αστέρας Τρίπολης επικράτησε της Λαμίας με 4-1 στον αγώνα με τον οποίο έπεσε η αυλαία της όγδοης αγωνιστικής.

Τα απόνερα από την ήττα της ΑΕΚ στο Καραϊσκάκη έφτασαν μέχρι τα αποδυτήρια των κιτρινόμαυρων που έμπασαν νερά. Ήταν στραβό το κλίμα στις τάξεις των κιτρινόμαυρων πριν το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό όταν ο Βράνιες φώναζε υβριστικά συνθήματα με αποδέκτες τους ερυθρόλευκους, κατά την διάρκεια του πάρτι για τα γενέθλια του  και η ήττα από την ομάδα του Μαρτίνς έκανε έξαλλη την διοίκηση της Ενωσης. Ο Βόσνιος αμυντικός θα μπει σιωπηλά στον... πάγο για ένα μήνα, ενώ τόσο ο ίδιος όσο και οι πέντε συμπαίκτες του θα τιμωρηθούν με πέντε χιλιάδες ευρώ πρόστιμο.

Τρίτη νίκη για τον αστέρα Τρίπολης στο Πρωτάθλημα

Χθες στην Τρίπολη ο Αστέρας πέτυχε την τρίτη του νίκη στο πρωτάθλημα και ανέβηκε στην ένατη θέση της βαθμολογίας. Κορυφαίος για τους Αρκάδες ήταν ο Τασούλης που βρήκε δύο φορές τον δρόμο για τα δίχτυα τη δεύτερη μάλιστα με υπέροχο σουτ, ενώ τα άλλα δύο γκολ πέτυχαν οι Μπαράλες και Σουάρες. Για την ομάδα του Άκη Μάνζιου που έκανε ντεμπούτο με το αριστερό στον πάγκο της Λαμίας σκόραρε ο Ασίγκμπα στο 36.

Δείτε ολόκληρο το μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων του Star εδώ

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top