Champions League: Η Νάπολι «καθάρισε» την πρωταθλήτρια Ευρώπης

Χατ τρικ του νεαρού Χάλαντ της Σάλτσμπουργκ στο ντεμπούτο του.

Χορταστικό θέαμα με πολλά γκολ και σπουδαίους αγώνες είχε η χθεσινή πρεμιέρα του Champions League. Ξεχώρισε η νίκη της Νάπολι επί της Λίβερπουλ και το χατ τρικ του νεαρού Χάλαντ της Σάλτσμπουργκ στο ντεμπούτο του.

Στο 92' απέφυγε το «κάζο» η Ίντερ

Χρειάστηκε να περάσουν 82 λεπτα αγώνα στο Σαν Πάολο και να δοθεί ένα αμφισβητούμενο πέναλτι σε ανατροπή του Καχεγιόν για να καταβάλει η Νάπολι του Κώστα Μανωλά την αντίσταση της πρωταθλήτριας Ευρώπης Λίβερπουλ. Ο Μέρτενς δεν αστόχησε από την άσπρη βούλα, ούτε ο Γιορέντε στις καθυστερήσεις οταν βρέθηκε σε θέση βολής από τραγικό λάθος του ενώ το 2-0 έγινε μετά από λάθος της άμυνας.

Έχασε την ευκαιρία η Ντόρτμουντ

Στο Βετσφάλεν η Ντόρτμουντ υποδέχθηκε την Μπαρτσελόνα και το τελικό 0-0 έμεινε μόνο χάρις στην αστοχία του Ρόις που τα έκανε όλα εκτός από το να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα. Τη μεγαλύτερη ευακιρία ο γερμανός την ε΄χασε στο 57 οταν ο Τερ Στέγκεν απέκρουσε πέναλτι, ενώ ούτε η είσοδος του Μέσι στο αγώνα δύο λεπτα αργότερα κατάφερε να αλλάξει τις ισορροπίες του αγώνα.

Μαγικό ντεμπούτο του Χάλαντ με χατ τρικ

Το σκορ της ημέρας επετεύχθει στην Αυστρία όπου Η σάλτσμπουργκ συνέτριψε με 6-2 την Γκενκ. Πρωταγωνιστής ήταν ο νεαρός Χάλαντ. Ο Νορβηγός επθετικός παραβίασε τρεις φορές την εστία των Βέλγων και έγινε σε ηλικία 19 ετών και 58 ημερών ο τρίτος νεότερος που πέτυχε χατ-τρικ σε αγώνα Champions League, μετά τους Ραούλ και Γουέιν Ρούνεϊ.

Δείτε ολόκληρο το μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων του Star

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top