Ο Άρης έφτασε στο επιβλητικό 4-0 επί του Παναθηναϊκού

Νίκη για τον Άρη - «Κρίση» ο ΠΑΟ

Οι παίκτες του Αρη πανηγυρίζουν την μεγάλη νίκη με 4-0 επί του Παναθηναϊκού. Με τα γκολ του Φετφταζίδη, του Βέλεθ, του Ντεκινι και του Ιντέγε οι κίτρινοι πέτυχαν τη μεγαλύτερη σε έκταση νίκη επί του «τριφυλλιού» στο πλαίσιο της πρώτης Εθνικής. Την ίδια στιγμή στο πράσινο στρατόπεδο η κρίση παίρνει μεγάλες διαστάσεις. Το κλίμα είναι βαρύ, η αγανάκτηση στις τάξεις των φιλάθλων της ομάδας είναι έκδηλη και οι προσεχείς ώρες είναι ιδιαίτερα κρίσιμες. Ο Γιώργος Δώνης άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο αποχώρησης από τον πάγκο του «τριφυλλιού», ενω φήμες θέλουν να είναι επισφαλής ακόμη και η θέση του Νίκου Νταμπίζα.

ΤΡΙΠΟΝΤΑ ΓΙΑ ΑΕΚ, ΞΑΝΘΗ, ΠΑΝΙΩΝΙΟ

Δεύτερη συνεχόμενη νίκη για την ΑΕΚ που επικράτησε 2-0 της Λαμίας στο Ολυμπιακό στάδιο της Αθήνας. Ο Πλιάτσικας με αυτογκολ και ο Βράνιες πέτυχαν τα γκολ της Ενωσης που δείχνει με τον Νίκο Κωστένογλου στο πάγκο πολύ καλύτερο αγωνιστικό πρόσωπο.

Τρία στα τρία για την Ξάνθη που επιβλήθηκε 2-1 του Αστέρα Τρίπολης. Ο Τζουρίτσκοβιτς και ο Στούργκεον σκόραραν για τη θρακική ομάδα, ενώ για τον Αστέρα που μετράει τριτες ήττες μείωσε ο  Φερνάντεθ.

Το γκολ του Μαξίμοβιτς έδωσε στον Πανιώνιο τη πρώτη νίκη στη σουπερ λιγκ επί της ΑΕΛ. Ετσι οι κυανέρυθροι έσβησαν τρεις βαθμούς από τους μείον έξι.

Δείτε ολόκληρο το μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων του Star

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top