Super League Var με σουβλάκια στη Λαμία!

Ντελιβεράς παρέδωσε παραγγελία σε διαιτητές

Τα «παρατράγουδα»  του VΑR, έκλεψαν την παράταση στα παιχνίδια της πρώτης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας, που ολοκληρώθηκε με την αναμέτρηση ΑΕΚ- Ξάνθης.

Πρώτη σέντρα της νέας σεζόν στην Λαμία και πρώτο πλάνο του VAR  προσαρμοσμένο στην ελληνική πραγματικότητα καθώς σε πανελλήνια μετάδοση, ο ντελιβαράς παρέδωσε σουβλάκια στην ομάδα των αρμόδιων διαιτητών!

Super League Λαμία-Παναθηναϊκός 1-1

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν του Παναθηναϊκό στο 20ο λεπτό, με τον Ρόμανιτς. Οι πράσινοι κέρδισαν πέναλτι σε χέρι του Πλιάτσικα που υποδέχτηκε με την χρήση του VAR και ο Μακέντα ισοφάρισε σε 1-1.

Super League Άρης-ΟΦΗ: 1-1

Στη Θεσσαλονίκη ο ΟΦΗ προηγήθηκε του Άρη με γκολ του Μεγιάδο. Ο Άρης έχασε και  πέναλτι με τον Ντιγκινί για να φτάσουν τελικά στην ισοφάριση τελικά  με τον Σάχα ενώ διαμαρτύρονται για πέναλτι στις καθυστερήσεις σε μαρκάρισμα στον Ιντέγε.

Σούπερ Λίγκα: Ολυμπιακός- Αστέρας Τρίπολης 1-0

Στο Καραϊσκάκη ο Ολυμπιακός υποδέχτηκε τον Αστέρα κέρδισε πέναλτι νωρίς νωρίς σε χέρι του Πασαλίδη. Ο Ελ Αραμπί ευστόχησε κι άνοιξε το σκορ. Ο ίδιος είχε δοκάρι ενώ η φάση του αγώνα έγινε στο 81. Ο Ελ Αραμπί τράβηξε από την τη φανέλα του Μπαράλες αλλά ο διαιτητής Κουμπαράκης  βλέποντας και το VAR έδειξε συνέχεια στο παιχνίδι ενώ οι ερυθρόλευκοι  διαμαρτύρονται για οφσάιντ στο ξεκίνημα της φάσης.

Δείτε ολόκληρο το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Star εδώ


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top