Εθνική ομάδα μπάσκετ: Kοίταξε στα μάτια τη Σερβία με άρωμα ΝBA

Ο Γιάννης Αθηναίου υπέστη ρήξη χιαστών

Αισιοδοξία επικρατεί στην εθνική ομάδα μπάσκετ, ενόψει  του παγκοσμίου κυπέλλου, παρά την ήττα από την Σερβία στον τελικό του τουρνουά Ακρόπολις.

Test event ενόψει παγκοσμίου με άρωμα ΝΒΑ και αντίπαλο ένα από τα μεγάλα φαβορί για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου.

Η σοπράνο Αναστασία Ζαννή έψαλε τον εθνικό ύμνο στα πρότυπα του κορυφαίου πρωταθλήματος του κόσμου... και στη συνέχεια τη μπαγκέτα πήρε ο MVP του ΝΒΑ Γιάννης Αντετοκούνμπο...

Μπορεί οι Σέρβοι με τη σύνθετη άμυνα τους να έκαναν τον σύγχρονο Έλληνα θεό του μπάσκετ να μοιάζει για λίγο κοινός θνητός, αλλά αυτό δεν εμπόδισε τον κόσμο να τον αποθεώσει.

Φίλαθλοι από κάθε γωνιά την Ελλάδας έδωσαν βροντερό παρόν στο ΟΑΚΑ για να δουν την εθνική και να πάρουν ένα αυτόγραφα από τον Γιάννη που αρνήθηκε για άλλη μια φορά να υπογράψει την ελληνική σημαία.

Την υπογραφή του στον αγώνα έβαλε όμως φαρδιά πλατιά ο Θανάσης Αντετοκούνμπο που πραγματοποίησε εμφάνιση επιπέδου ΝΒΑ. Πέτυχε 17 πόντους με 5/9 τρίποντα και έστειλε με ένα εξ αυτών τον αγώνα στην παράταση. Οι Σέρβοι που αγωνίστηκαν χωρίς τον Γιόκιτς πήραν τελικά τη νίκη με 85-80 με κορυφαίο τον Μπογκντάνοβιτς και η εθνική πήρε ένα καλό μάθημα ενόψει της συνέχειας.
 
Σοκ με Αθηναίου, υπέστη ρήξη χιαστών 

Στα αρνητικά ο σοβαρός τραυματισμός του Αθηναίου που υπέστη ρήξη χιαστών και θα χάσει το παγκόσμιο. Ο Έλληνας διεθνής αποχώρησε υποβασταζόμενος από τους συμπαίκτες του με δάκρυα στα μάτια.

Επιστρέφει ο Μάντζαρης, έξω ο Μήτρογλου

Η νέα ατυχία ανάγκασε τον Θανάση Σκουρτόπουλο να καλέσει πίσω τον Βαγγέλη Μάντζαρη, ενώ εκτός της αποστολής που θα ταξιδέψει την τέταρτη για την Κίνα έμεινε ο Μήτρογλου.
 

Δείτε ολόκληρο το μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων του Star εδώ

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top