Κλήρωση Champions και Europa League: Με τον Άγιαξ ο ΠΑΟΚ

Τη δεύτερη καλύτερη αλλά και πάλι δύσκολη κλήρωση είχε ο Ολυμπιακός

Τη χειρότερη δυνατή κλήρωση είχε ο ΠΑΟΚ που θα αντιμετωπίσει τον Άγιαξ στον τρίτο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ. Ο Ολυμπιακός εφόσον ξεπεράσει το εμπόδιο της Πλεζν θα βρει στον δρόμο του την τουρκική Μπασακσεχίρ. 

Άτυχος στάθηκε ο ΠΑΟΚ στην κλήρωση της προκριματικής φάσης του Τσάμπιονς Λιγκ που έγινε σήμερα στην Ελβετία. Ο νταμπλούχος Ελλάδας έπεσε πάνω στον Άγιαξ τη μοναδική ομάδα που ήθελε να αποφύγει και πλέον δεν είναι υπερβολή να πούμε ότι χρειάζεται ένα θαύμα για να προκριθεί. 

Αυτή είναι η τρίτη φορά που ο δικέφαλος του βορρά θα αντιμετωπίσει τους Ολλανδούς σε προκριματικά και στον ΠΑΟ αντιμετώπισαν με χιούμορ τα τερτίπια της κληρωτίδας.

 «Αγαπητή UEFA την επόμενη φορά βάλτε μας κατευθείαν με τον Άγιαξ» 

Το πρώτο παιχνίδι θα γίνει στις 6 ή 7 Αυγούστου στην Τούμπα και η ρεβάνς είναι προγραμματισμένη για τις 13 Αυγούστου στην Ολλανδία. 

ΜΕ ΜΠΑΣΑΚΣΕΧΙΡ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Τη δεύτερη καλύτερη, αλλά και πάλι δύσκολη κλήρωση είχε ο Ολυμπιακός, ο οποίος εφόσον ξεπεράσει το εμπόδιο της Πλεζν θα αντιμετωπίσει την Μπασακσεχίρ που είναι η ανερχόμενη δύναμη στην Τουρκία. Το πρώτο ματς θα γίνει στην Τουρκία (6 ή 7 Αυγούστου) και η ρεβάνς στο «Καραϊσκάκης» (13 Αυγούστου). 

Οι ερυθρόλευκοι έφτασαν στην Τσεχία χωρίς τους Σισέ, Μεριά αν και ο Πέδρο Μαρτίνς αποφάσισε να συμπεριλάβει τον Τυνήσιο στόπερ στην ευρωπαϊκή λίστα, ώστε να τον έχει στην διάθεση του στη ρεβάνς. Ο αγώνας με την Πλεζν θα γίνει αύριο στις 20:00.

Αν ο Ολυμπιακός αποκλειστεί, θα αντιμετωπίσει στο Europa League, την Άντβερπ. Η ΑΕΚ την Κράιοβα ή τη Χόνβεντ. 

Ο Ατρόμητος αν προκριθεί … τη Λέγκια Βαρσοβίας ή τη Χόνβεντ και ο Άρης τη Μόλντε ή την Τσουκαρίτσκι. 

Δείτε ολόκληρο το Μεσημβρινό Δελτίο Ειδήσεων του STAR
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top