Φιλανθρωπικός ποδοσφαιρικός αγώνας στη Νέα Μάκρη

Δείτε πώς μπορείτε να βοηθήσετε

ποδοσφαιρικός αγώνας Νέα Μάκρη

Ένας ιδιαίτερος αγώνας θα πραγματοποιηθεί στη Νέα Μάκρη. Ο σκοπός του; Φιλανθρωπικός. Ο στόχος του; Η στήριξη των εγκαυματιών από τη φονική πυρκαγιά της 23ης Ιουλίου 2019. Το Σάββατο 18 Μαΐου παλαίμαχοι του Ολυμπιακού και η επίλεκτη ομάδα #hug4mati θα πάρουν μέρος στον ποδοσφαιρικό αγώνα που θα διεξαχθεί στο γήπεδο Αγ. Μαρίνας στη Νέα Μάκρη.

Τα μέλης της επίλεκτης ομάδας #hug4mati είναι σε όλους γνωστά. Ο Μιχάλης Μουρούτσος, ο Στέλιος Κρητικός, ο Γιάννης Αϊβάζης, ο Κώστας Φραγκολιάς, ο Παύλος Ορκόπουλος, ο Δημήτρης Καλαντζής και ο Γιάννης Φάκας. 

Δεν είναι ένας απλός ποδοσφαιρικός αγώνας - Συμμετέχουμε όλοι!

Οι 50 και πλέον εγκαυματίες, κάποιοι από τους οποίους νοσηλεύονται ακόμα, έχουν να αντιμετωπίσουν ακόμα πολλά προβλήματα. Αντιμετωπίζουν σοβαρές βλάβες στην υγεία τους, που στις περισσότερες περιπτώσεις είναι μόνιμες και πολλοί δεν θα μπορέσουν να εργαστούν για τουλάχιστον 1 χρόνο ακόμα, με αποτέλεσμα να αντιμετωπίζουν σοβαρά θέματα επιβίωσης. Απλές καθημερινές εργασίες όπως το ανακάτεμα μιας κατσαρόλας που βράζει, η φροντίδα των παιδιών τους ή του σπιτιού τους για κάποιους είναι ακόμα αδύνατη, με αποτέλεσμα να χρειάζονται μόνιμη βοήθεια στο σπίτι. Με την έναρξη της καλοκαιρινής περιόδου, η έξοδος από το σπίτι τους είναι απαγορευμένη μέχρι να δύσει ο ήλιος, ενώ επιβάλλεται η μόνιμη χρήση αντηλιακού, ακόμα και σε εσωτερικούς χώρους. Τα αντηλιακά, τα παυσίπονα, οι κρέμες ανάπλασης, τα αντισηπτικά σαπούνια και τόσα ακόμα σκευάσματα που χρειάζονται δεν καλύπτονται από τον ΕΟΠΥΥ, καθώς θεωρούνται καλλυντικά. Αυτοί οι συμπολίτες μας είναι οι επιζώντες ήρωές μας και σε αυτούς οφείλουμε ως κοινωνία και άνθρωποι την αμέριστη συμπαράστασή μας.

Πώς μπορείτε να βοηθήσετε;

Με την αγορά προσκλήσεων αξίας 5€
Είσοδος ελεύθερη για παιδιά έως 12 ετών, με τη συνοδεία ενήλικα. Aν δεν μπορείτε να παραβρεθείτε στον αγώνα, μπορείτε να προμηθευτείτε την πρόσκληση για την ενίσχυση του σκοπού.Όποιος επιθυμεί μπορεί να προμηθευτεί προσκλήσεις στο γήπεδο την ημέρα του αγώνα, καθώς και από τα παρακάτω σημεία προπώλησης:

Ζαχαροπλαστείο Το Πλέστι Αγ. Μαρίνα
Καφέ Άρτιον Μάτι
Café Tea 1η Είσοδος Ν. Βουτζά
Χρώμα Cafe Ν. Μάκρη

Συνδιοργάνωση: Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων Δημοτικού Σχολείου Αγ. Μαρίνας - Ακαδημία Ποδοσφαίρου Νέας Μάκρης Θησέας


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top