Νίκες για τα φαβορί… εύκολες ή δύσκολες!

Ιταλία, Ισπανία και Σουηδία «κάρφωσαν» τους αντιπάλους τους

Η εύκολη νίκη της Ιταλίας επί της Φινλανδίας και η δύσκολη επικράτηση της Ισπανίας κόντρα στη Νορβηγία ξεχώρισαν από τα άλλα παιχνίδια των προκριματικών του Euro που έγιναν χθες. 

Δείτε ολόκληρο το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων Σαββατοκύριακου του STAR

Η Ιταλία που βρίσκεται στον όμιλο της Εθνικής μας ήταν υπέρ του δέοντος ρεαλιστική και πήρε τους τρεις βαθμούς απέναντι στη Φινλανδία με το πρώτο γκολ του Μπαρέλα με τους ατζουρι στο έβδομο λεπτό του αγώνα. Ο Μουαζ Κιν στο 74 διαμορφωσε το τελικό 2-0 για την ομαδα του Ρομπερτο Μαντσινι. 

Με το δεξί στο EURO 2020: Με 2-0 κέρδισε η Ελλάδα το Λιχνεστάιν!

Στη Βαλένθια οι Ισπανοί τα βρήκαν σκούρα απέναντι στους Νορβηγούς αλλά τελικά πήραν το παιχνίδι. Οι φουριας ροχας προηγήθηκαν στο 16 με το γκολ του Ροδριγκο μέσα από την περιοχή αλλά οι βικιγκς ισοφάρισαν στο 65 με εύστοχο πέναλτι του Τζοοσυα Κιγκ. Με τον ιδιο τρόπο με πέναλτι που χτύπησε αλα πανενκα ο Σερτζιο Ραμος στο 71 οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που πανηγύρισαν στο τέλος. 

Δύσκολη νίκη και για τη Σουηδία στην πρεμιέρα των προκριματικών στη Στοκχόλμη. Κόντρα στη Ρουμανία οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν 2-0 με τα γκολ του Κουάισον και του Κλάεεσον στο πρώτο ημίχρονο αλλά στις αρχές της επανάληψης οι φιλοξενούμενοι μείωσαν με τον Κεσερου και πίεσαν για την ισοφάριση η οποία όμως δεν ήρθε ποτέ.  

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top