Στη φόρα μηνύματα που αντάλλασσαν οι πρώην εραστές, Γελένα και Βράνιες

«Τι περιμένεις να σου πω όταν μου λες πως θα σε σκοτώσει» της έγραφε

Γελένα-Βράνιες

Τέλος δε φαίνεται να έχει η κόντρα που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στους δύο πρώην εραστές Όγκνιεν Βράνιες και Γελένα Καρλέουσα, η οποία είναι παντρεμένη με τον ποδοσφαιριστή Ντούσκο Τόσιτς. Είδαμε τον πρώην παίκτη της ΑΕΚ να κλαίει και να την παρακαλάει, είδαμε γυμνές φωτογραφίες της pop τραγουδίστριας και διαβάσαμε τα "πιπεράτα" μηνύματα που έστελνε στον αγαπημένο της. Το σήριαλ όμως, δε λέει να τελειώσει. 

Η σερβική Kurir δημοσίευσε μηνύματα που αντάλλασαν οι δύο πρώην εραστές. Φαίνεται πως η τραγουδίστρια της pop ήταν τρελή και παλαβή για τον πρώην παίκτη της ΑΕΚ, όμως φοβόταν την ώρα και τη στιγμή που ο σύζυγός της θα μάθαινε για τον παράνομο δεσμό τους. 

«Τι περιμένεις να σου πω, όταν μου λες ότι θα σε σκοτώσει;» της έγραφε ο Βράνιες και της υποσχόταν ότι δε θα άφηνεκανέναν να της κάνει κακό. Η Γελένα «έλιωνε»... «Μωρό μου, σε αγαπώ. Είμαι ευτυχισμένη όταν είμαι μαζί σου. Όταν τραγουδάμε, όταν κάνουμε ταξίδια και μου κρατάς το χέρι» του είχε απαντήσει εκείνη. 

Το αμαρτωλό παρελθόν έγινε γνωστό, όταν ο Βόσνιος αμυντικός γνωστοποίησε στα social media τη σχέση του με την τραγουδίστρια της pop. Εκείνη αρνήθηκε αρχικά ότι είχε σχέση μαζί του, τον χαρακτήρισε σκουλήκι και ισχυρίστηκε ότι ο Βράνιες την παρακαλούσε να είναι μαζί. Αυτό ήταν. Οι ασκοί του Αιόλου άνοιξαν και τους «πήρε και τους σήκωσε»

 


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top