Η Γελένα απατούσε τον Ντούσκο με τον Βράνιες μέσα στο σπίτι της!

Παρουσίαζε τον σύντροφό της ως γιατρό στις κόρες της

Γελένα-Βράνιες

Σενάριο για μεξικάνικο σήριαλ θα μπορούσε να γίνει η σχέση του Όγκριεν Βράνιες και της παντρεμένης Γελένα Καρλέουσα.

Τα σερβικά μέσα ενημέρωσης  «οργιάζουν». Όπως αποκαλύπτεται η τραγουδίστρια είχε καλέσει τον Βόσνιο αμυντικό στο σπίτι της, όταν ο σύζυγός της, Ντούσκο Τόσιτς, έλειπε στο εξωτερικό έχοντας αγωνιστικές υποχρεώσεις. 

Ο Bράνιες δίνει στη δημοσιότητα το πιο hot μήνυμα που του έστειλε η Γελένα

Η Γελένα, που εκείνες τις μέρες ήταν χειρουργημένη, έλεγε στις δύο κόρες της πως ο Βράνιες είναι γιατρός και έρχεται να την εξετάσει. 
Τότε οι δυο τους έβρισκαν την ευκαιρία να ζουν ανενόχλητοι τον έρωτά τους. Ο πρώην ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ όταν γνωστοποιήθηκε το ερωτικό τρίγωνο, ανέφερε πως «Σε αυτά τα δύο χρόνια βιώσαμε πολλά Τα πάντα. Κοινά ταξίδια, επισκέψεις στην Αθήνα, επισκέψεις σε διάφορα μέρη, ακόμα και στο σπίτι της».

Η διαμάχη ανάμεσα στο πρώην ζευγάρι ξεκίνησε όταν ο πρώην ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ αποκάλυψε πως είχε σχέση με την τραγουδίστρια της pop, τότε εκείνη το αρνήθηκε αναφέροντας πως εκείνος ήταν που την παρακαλούσε δημοσιεύοντας μάλιστα και μία φωτογραφία του που τον έδειχνε κλαμένο, ενώ μετά εκείνος κοινοποίησε στα social media καυτές συνομιλίες τους και γυμνές φωτογραφίες της Γελένα. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top