Για το διπλό στη Λειβαδιά ο ΠΑΟΚ - Τη Λαμία υποδέχεται αύριο ο Ολυμπιακός

Νίκη του ΠΑΣ Γιάννενα επί του Πανιωνίου

O ΠΑΣ νίκησε με 3-1 τον Πανιώνιο στα Γιάννινα. Αύριο ο Ολυμπιακός με την ψυχολογία στα ύψη από την πρόκριση επί της Μίλαν, θα υποδεχθεί τη Λαμία, ενώ ο επικεφαλής της βαθμολογίας ΠΑΟΚ θα δοκιμαστεί τη Δευτέρα στη Λειβαδιά. 

Στα Γιάννενα ο ΠΑΣ άνοιξε το σκορ με τον Νικολιά στο 51, αλλά ο Πανιώνιος ισοφάρισε σε 1-1 με τον Ντουρμισάι στο 82. Οι γηπεδούχοι αντέδρασαν άμεσα και πήραν εκ νέου το πρβάδισμα με τον Γιάκο ένα λεπτό αργότερα και πέτυχαν και τρίτο γκολ με πέναλτι του ιδίου στο 88.

Αύριο ο Ολυμπιακός με την ψυχολογία στα ύψη από την ιστορική πρόκριση επί της Μίλαν, θα υποδεχθεί μια μέρα πριν μάθει τον αντίπαλο του στην φάση των "32", τη Λαμία στο Καραϊσκάκη με στόχο να επιστρέψει στις νίκες στο πρωτάθλημα και να παραμείνει σε επαφή με την κορυφή.

Ο επικεφαλής της βαθμολογίας ΠΑΟΚ θα μαζέψει τα κομμάτια του μετά τον ταπεινωτικό αποκλεισμό από το Γιουρόπα Λιγκ και θα στρέψει το ενδιαφέρον στο πρωτάθλημα, αντιμετωπίζοντας τον λεβαδειακό εκτός έδρας σε ματς που θα γίνει τη Δευτέρα. Ο Λουτσέσκου δεν θα έχει στην διάθεση του τους τραυματίες Πέλκα και Βιερίνια.

Συνοπτικά το υπόλοιπο πρόγραμμα της 14ης αγωνιστικής έχει ως εξής:

Την Κυριακή:

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ – ΞΑΝΘΗ 16/12
ΛΑΡΙΣΑ – AEK 16/12
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 16/12
και ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΛΑΜΙΑ 16/12
και τη Δευτέρα
ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ – ΠΑΟΚ 17/12.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top