Τσιτσιπάς για την πρώτη του νίκη στην ATP: «Η τρίτη ήταν και η τυχερή»

«Αυτή η εβδομάδα για μένα ήταν πραγματικά απίστευτη!»

Τσιτσιπάς για την πρώτη του νίκη στην ATP

Ενθουσιασμένος και πανευτυχής ο Στέφανος Τσιτσιπάς μίλησε για την πρώτη του κατάκτηση σε τουρνουά της ATP.

Μετά τη νίκη επί του Γκούλμπις στον τελικό της Στοκχόλμης, ο 20χρονος τενίστας, τόνισε ότι η τρίτη παρουσία του σε τελικό ήταν και η τυχερή.

«Αυτή η εβδομάδα για μένα ήταν πραγματικά απίστευτη! Συμφωνώ με όσα είπε ο Έρνεστς, ο κόσμος σε κάνει να νιώθεις σαν στο σπίτι σου. Όλοι είναι φιλικοί, έχεις την αίσθηση ότι βρίσκεται ανάμεσα στην οικογένειά σου. Ευχαριστώ τους πάντες για όσα έκαναν, τα ball boys, τους φωτογράφους, τους οδηγούς, όλους τους φανς για την υποστήριξή τους. Ο Έρνεστς σήμερα έκανε σπουδαία δουλειά και παρότι δεν ήταν εύκολο να διαχειριστώ τους δύο χαμένους τελικούς, ευτυχώς η τρίτη φορά ήταν και η τυχερή. Πέρασα πολύ καλά εδώ, σίγουρα θα μου λείψει αυτό το τουρνουά και ελπίζω να είμαι εδώ και του χρόνου. Υπάρχουν πολλά τουρνουά σαν αυτό που χρειάζονται μεγαλύτερης προβολής. Εγώ θυμάμαι είχα παίξει σαν τζούνιορ 8 χρόνια πριν εδώ και είναι υπέροχο που καταφέρνω να πάρω αυτό τον τίτλο», δήλωσε ο Έλληνας τενίστας.

Ιστορική νίκη του Τσιτσιπά σε τουρνουά της ATP!

«Να το απολαύσεις Στέφανε, είναι ο πρώτος σου τίτλος αλλά σίγουρα δεν θα είναι ο μοναδικός. Συγχαρητήρια στην ομάδα σου, ειδικά στον πατέρα σου. Ευχαριστώ όλους όσοι βρέθηκαν εδώ σήμερα, τους χορηγούς, τους εθελοντές, όλοι έκαναν καταπληκτική δουλειά στο τουρνουά αυτό, το κλαμπ αυτό σε κάνει να νιώθεις σαν να βρίσκεται σε μια οικογένεια, ευχαριστώ πολύ γιατί κάνετε σπουδαία δουλειά», υποστήριξε από την πλευρά του ο Γκούλμπις.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top