Η Ελλάδα υποδέχεται την Ουγγαρία και θέλει μόνο τη νίκη!

Η Πορτογαλία τα κατάφερε και χωρίς τον Κριστιάνο Ρονάλντο

Μονόδρομος είναι η νίκη για την Ελλάδα που απόψε υποδέχεται την Ουγγαρία στο πλαίσιο του "Νασιονς Λιγκ"  και θέλει τους τρεις βαθμούς, στο κυνήγι των προνομιούχων θέσεων, που οδηγούν στα τελικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

Το γκολ του Κώστα Μανωλά στη Βουδαπέστη δεν στάθηκε αρκετό για την Εθνική μας ομάδα, που πλήρωσε τα αμυντικά της λάθη και ηττήθηκε με 2-1 από την Ουγγαρία . Απόψε στο Ολυμπιακό Στάδιο θέλει μόνο τη νίκη στο κυνήγι των τεσσάρων εισιτηρίων του "Νάσιονς Λιγκ" που οδηγούν στα τελικά EURO 2020.

Πολωνία - Πορτογαλία  2 - 3, μπορεί και χωρίς τον Κριστιάνο Ρονάλντο!

Στο Ροστόφ της Πολωνίας για  τον 3ο όμιλο της διοργάνωσης η Πορτογαλία τα κατάφερε κα χωρίς τον Ρονάλντο, αν και οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με τον Πιάτεκ.
Ωστόσο ο  Αντρέ Σίλβα ισοφάρισε, ο Γκλικ με αυτογκόλ έδωσε προβάδισμα στην ομάδα του Σάντος που προηγήθηκε 3 -1 με τον Μπερνάρντο Σίλβα, ενώ οι Πολωνοί απλώς μείωσαν με τον Μπλαστσικόφσκι.

Ισλανδία - Γαλλία  2 - 2, Ο Εμπαπέ "έσωσε την πατρίδα"

Σε διεθνές φιλικό η Ισλανδία προηγήθηκε της Γαλλίας με τον Μπιάρνασον και πέτυχε και δεύτερο γκολ με τον Άρνασον.  
Ο Εμπαπέ όμως περασε στο παιχνίδι κι ανέλεβαε δραση. Με περίτεχνο τακουνάκι υποχρέωσε σε αυτογκόλ τον Έγιολφσον και στο φινάλε "έσωσε την παρτίδα" για τους παγκόσμιους πρωταθλητές 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top