Η Νικόλ Κυριακοπούλου στο STAR για τη σπουδαία νίκη της στο "επί κοντώ"

«Το ήθελα πολύ, το είχα ονειρευτεί ότι θα κερδίσω το μετάλλιο»

Από το Βερολίνο κατά τη διεξαγωγή του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, κατάφερε να γεμίσει όλη την Ελλάδα με υπερηφάνεια. Σήμερα μίλησε στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του STAR, γι’ αυτή τη σπουδαία νίκη της ελληνικής συμμετοχής. O λόγος για τη Νικόλ Κυριακοπούλου, την "αργυρή" πρωταθλήτρια του «επί κοντώ», η οποία μαζί με την Κατερίνα Στεφανίδη που κέρδισε το χρυσό στο ίδιο άθλημα… έφεραν τη χώρα μας στην κορυφή!

«Εμείς από την πλευρά μας προσπαθούμε να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε, ώστε να φέρουμε στη χώρα μας όση περισσότερη χαρά γίνεται» είπε η πρωταθλήτρια Νικόλ Κυριακοπούλου στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του STAR.

Για το μετάλλιο της, η Νικόλ Κυριακοπούλου παραδέχτηκε: «το ήθελα πολύ, το είχα ονειρευτεί και είχα σκεφτεί ή ότι θα ήμασταν 1-2 ή 1-3. Θεωρούσα ότι θα ήταν πολύ μεγάλη επιτυχία να φέρναμε δύο μετάλλια, δεν έχει ξαναγίνει σε αυτό το αγώνισμα τουλάχιστον».

Η Νικόλ Κυριακοπούλου αφιέρωσε το μετάλλιο μεταξύ άλλων και στην κόρη της, η οποία είναι 15 μηνών. «Λένια, η μαμά πήρε το μετάλλιο» έγραψε στο Instagram η πρωταθλήτρια του επί κοντώ, η οποία έχει το βλέμμα της στραμμένο στους Ολυμπιακούς Αγώνες και για άλλες διακρίσεις.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top