Οι άντρες που δε θέλουν οι γυναίκες

Φωτογραφια αρθρογραφου
Αρθρογράφος

Κι όμως μερικά ελαττώματα δεν είναι και τόσο αθώα

Σίγουρα το ποιον θα ερωτευτείς δε μπορείς να το προβλέψεις, όμως καλό θα είναι για να προστατέψεις τον εαυτό σου, αν δεις κάποιο από τα παρακάτω ελαττώματα να την κάνεις με ελαφρά πηδηματάκια εκτός κι αν ο άλλος δείξει διατεθειμένος να τα αλλάξει.

Το τι ενοχλεί τον καθένα βέβαια είναι κάτι τελείως προσωπικό, γι’ αυτό θα σας γράψω μόνο τι δεν αρέσει σε μένα.

Ευκολόπιστος- ανίκανος να ξεχωρίσει τους ανθρώπους

Αρχικά το ελάττωμα αυτό μπορεί να φαντάζει αθώο, ωστόσο είναι πολύ μεγάλος ο πόνος και η απογοήτευση που μπορεί να σου προκαλέσει ένας τέτοιος  άντρας που πιστεύει ό, τι του λένε χωρίς κριτική σκέψη. Τι κι αν με χίλιους τρόπους του έχεις δείξει πράγματα; Πάντα θα πιστεύει έναν/μία τυχάρπαστη. Οπότε καλό είναι να προστατεύσεις τον εαυτό σου και να πάρεις τις αποστάσεις σου.

Λόγια-μαχαίρια

Σε έναν τσακωμό, σε μία διαφωνία σας ή σε κάτι που του είπαν τρίτα πρόσωπα συνηθίζει να σε μειώνει και να σε χτυπάει εκεί που πονάς; Τη φράση που έλεγαν οι άνθρωποι μεγαλύτερης ηλικίας πως «Το’ πε πάνω στα νεύρα του, δε το πιστεύει, μη τον παρεξηγείς» δεν έχει ιδιαίτερη βάση. Ναι όντως μπορεί να μη το πιστεύει; Και τι σημασία έχει αφού το ξεστόμισε; Κι εσύ έχεις νεύρα αλλά προσέχεις τι λες.

Ζηλιάρηδες

Η ζήλια όταν είναι σε λογικά πλαίσια είναι φυσιολογική. Τι συμβαίνει όμως όταν το έτερον ήμισυ σε πνίγει με τη συμπεριφορά του; Δε μπορείς να έχεις φίλους άντρες ή να μιλάς με συναδέλφους σου, γιατί γίνεται έξαλλος; Προσοχή γιατί η παθολογική ζήλια μπορεί αρχικά να σας κολακεύσει, μπορεί να έχει ωστόσο πολύ άσχημα αποτελέσματα όπως λεκτική ή ακόμα και σωματική βία.

Βίαιοι άντρες

Σίγουρα θα έχετε ακούσει πολλούς άντρες ή γυναίκες να λένε «Εντάξει αν πέσει και καμία σφαλιάρα και τι έγινε;». Σίγουρα έγινε καθώς κανείς δε σταματά μόνο στη μία σφαλιάρα. Αν διακρίνεις ακόμα και βίαιο τράβηγμα από τον σύντροφό σου, καλύτερα να μαζέψεις τα μπογαλάκια σου και να φύγεις μια ώρα αρχύτερα.
Θα μου πείτε, και εσύ είσαι τέλεια; Ασφαλώς και όχι, αλλά ο καθένας έχει δικαίωμα να κάνει τις επιλογές του και να είναι κάθετος σε κάποια πράγματα. 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top