«Ο James Dean ήταν ο ερωτικός σκλάβος του Marlon Brando»

Σαν σήμερα, 1 Iουλίου του 2004, πέθανε ο Marlon Brando

Ήταν 1 Ιουλίου του 2004 όταν «έφυγε» ένας από τους σημαντικότερους και ωραιότερους ηθοποιούς του 20ου αιώνα, ο Marlon Brando.

Ο Marlon ήταν αχόρταγος για πολλά πράγματα στη ζωή του. Το ένα είναι το φαγητό και το άλλο ο έρωτας. 

Marlon Brando

O Marlon Brando μαγειρεύει στο σπίτι του

Από το κρεββάτι του πέρασαν αμέτρητες όμορφες γυναίκες όπως οι Μέριλιν Μονρόε, Μάρλεν Ντίτριχ, Γκρέις Κέλι, Τζάκι Κένεντι, αλλά και άνδρες όπως ο Γκάρι Γκαντ, ο Ροκ Χάντσον, ο Τζέιμς Ντην και ο Λώρενς Ολίβιε.

Ο Marlon Brando είχε, άλλωστε, παραδεχθεί από το 1976 ότι είχε «ομοφυλικές εμπειρίες», ωστόσο, δεν είχε αποκαλύψει ποτέ ονόματα.

Ο  Brandο παντρεύτηκε τρεις φορές, απέκτησε 12 παιδιά, αλλά η μοναδική του τύψη ήταν ότι δεν μπόρεσε ποτέ να σταθεί σαν πραγματικός πατέρας, ούτε να προσφέρει στα παιδιά του μια σταθερή ζωή σε ένα σπίτι.

«Ο James Dean ήταν ο σκλάβος του Marlon Brando»

Σύμφωνα με το βιβλίο των Darwin Porter και Danforth Prince, James Dean: Tomorrow Never Comes, ο James Dean ήταν ερωτευμένος με τον Marlon Brando o οποίος τον έβαζε να έρχεται σε ερωτική επαφή με αγνώστους. Στο βιβλίο οι συγγραφείς μιλάνε για τα τσιγάρα που έσβηνε ο σαδιστής Brando στο στέρνο του κακοποιημένου με τη θέληση του Dean.

Σύμφωνα με τους Porter και Prince η σαρκική τους σχέση ξεκίνησε όταν και οι δύο φοιτούσαν στο Actor's Studio της Νέας Υόρκης και ο 18χρονος Dean ερωτεύθηκε σφόδρα τον 25χρονο Brando. Για τους συγγραφείς που δίνουν ως πηγές τους άλλους κοσμικογράφους από το παρελθόν αλλά και κάποιους φίλους από το περιβάλλον του James Dean, ο Brando διασκέδαζε την ανία του υποτάσσοντας τον Dean σε παιχνίδια εξευτελισμού.

James Dean

Ο γοητευτικός James Dean
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top