Με ομόφωνη απόφαση η Επιτροπή Δεοντολογίας της ΝΔ που συνεδρίασε σήμερα, έθεσε εκτός Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος τον Αντώνη Σαμαρά.
ΝΔ: Μπαράζ αντιδράσεων κατά Σαμαρά – Stop σε πρόωρες εκλογές από Μητσοτάκη
Η Επιτροπή συνεδρίασε για τη διαγραφή του Αντώνη Σαμαρά από τη ΝΔ, υπό την προεδρία του Γιάννη Τραγάκη, με μέλη τους Σταύρο Καλαφάτη, Κώστα Τσιάρα, Θανάση Μπούρα, Θεόδωρο Καράογλου. Η απόφαση εστάλι στο γραφείο του προέδρου της ΝΔ και αύριο θα διαβιβαστεί στον Πρόεδρο της Βουλής.
Υπενθυμίζεται ότι ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης ήταν αυτός που ξείνησε τη διαδικασία διαγραφής του Αντώνη Σαμαρά από το κόμμα, μετά από σκληρή επίθεση που εξαπέλυσε ο πρώην Πρωθυπουργός κατά της κυβέρνησης για τα εθνικά θέματα.
Όλο το παρασκήνιο της απόφασης Μητσοτάκη για τη διαγραφή Σαμαρά
Αξίζει να σημειωθεί ότι πρόκειται για τη δεύτερη διαγραφή του Αντώνη Σαμαρά από τη Νέα Δημοκρατία, καθώς το 1993 είχε αποπεμφθεί από τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη, λόγω της στάσης του στο Σκοπιανό.