Πανηγυρισμοί και εκτός συνόρων για τον Ολυμπιακό και την κατάκτηση του τροπαίου του Conference League, με υπερκομματική μάλιστα σύνθεση, από τρεις πολιτικούς ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ – ΠΑΣΟΚ, εκ των οποίων οι δύο είναι Παναθηναϊκοί!
Κάηκε η Ελλάδα: Θεός της Ευρώπης ο Ολυμπιακός!
Όλα αυτά στο Όσλο, όπου ο πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης Θόδωρος Ρουσόπουλος, παρακολούθησε το πρώτο ημίχρονο από το κινητό του Αλέξη Τσίπρα σε δείπνο εργασίας.
Θ. Ρουσόπουλος και Α. Τσίπρας παρακολουθούν μαζί το α΄ημίχρονο του τελικού του Conference League
Στο δεύτερο ημίχρονο μπήκε στη παρέα ακόμη ένας πρώην πρωθυπουργός και πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, ο Γιώργος Παπανδρέου, ενώ στη συνέχεια πανηγύρισαν το γκολ της νίκης σε μια μπυραρία!
«Εμφανές ότι ως Ολυμπιακός πανηγυρίζω ανάμεσα σε δύο Παναθηναϊκούς που όμως το χάρηκαν ως Έλληνες» ανέφερε ο Θ. Ρουσόπουλοςσε ανάρτησή του στο twitter.
Θ. Ρουσόπουλος και Α. Τσίπρας παρακολουθούν μαζί το α΄ημίχρονο του τελικού του Conference League
Άλλωστε η πολιτειακή και πολιτική ηγεσία της χώρας με το σφύριγμα της λήξης πανηγύρισε μαζί με τους χιλιάδες φιλάθλους σε όλη τη χώρα και αρκετοί ήταν οι πολιτικοί που έδωσαν τα συγχαρητήρια τους για την ιστορική κατάκτηση του ευρωπαϊκού τροπαίου του Conference League.